Kumru_6694 XL diye satılanları var, en uygunu e bebekte şuan Standart diyor onada ne almamız gerekiyo beden nasıl seçilir bilgisi olan anneler var mı🙏🏻
nb- Kumru_6694 yani onu bilmiyorum da benim de merak ettiğim ilk etap için gerekli mi bu yoksa bebeğin dişleri çıkmaya başlayınca mı gerekir bilemedim ?
__mom1 Kumru_6694 2 çeşit var birisi standart birisi xl eğer meme ucu çapı 7cm ve üzeriyse xl alman lazım. Ben doğuma giderken hastaneye de götürdüm bence işe yarıyor
KuzeyinAnnesi10 nb- gerekli yara olmasın istiyorsan çok iyi işe yarıyor canım hastane çantana koy mutlaka
Kumru_6694 KuzeyinAnnesi10 bnm annem çok çekmiş bu gögüs yarasından bnmde ilk gebeliğim korkuyorum bende yaşarım diye kesin alınması gereken bişey demi canm yani plastik kalkan aldım da bunu son anda duydum
KuzeyinAnnesi10 Hnd_01 bütün gün duruyor sadece emzirirken çıkartıyorsun canım sürekli kullanman lazım yani. Dışarı çıkarken falan çıkartırsın uyurken istersen ama genelde hep kullanılıyor
Kumru_6694 KuzeyinAnnesi10 925 ve 999 diye ayarı var peki siz ne tercih ettniz farkını sordum e bebekte 999 daha koruyucu dedi :s bnm doğuma 3 hafta var kullansam olur mu sizce
Rabiaa04 Bedensiz oluyor. Hatta doğumdan bı kaç hafta önce günlük bı kaç saat kullanmayı öneriyorlar. Bebek doğduktan sonra da sürekli:)
KuzeyinAnnesi10 Kumru_6694 ben plastik almadım canım direk gümüş kapak 925 ayar var bende ablamlar onu kullanmıştı bana da o tavsiye edildi.
19982023 Kumru_6694 ben de öyleyim valla doktora sordum önlem amaçlı ne kullanayım şuan diye lansinoh krem alıp şimdiden kullan dedi . 33 haftalık hamileyim
KuzeyinAnnesi10 Mommy15 süt dolduğu için iyi olarak duydum ama kullanmadım gümüş kapak tercih ettim ben
19982023 Kumru_6694 valla göğüs kalkanı aldım ama gümüş kapak şuan almadım . O kremi kullanmaya başladım . Bakayım yara olacağını anlarsam veya olursa ozmn alırım .