Kze Erken hamilelik testi adet gectikten bir kac gun sonra yapildiginda nasil bir sonuc alinir bilen var mi acaba ?
KuzeyinAnnesi10 Kze regliden 1 hafta önce ye kadar sonuç veriyor canım kişiden kişiye değişir erken gebelik testinde. Normal gebelik testi de regli gecikince yapılması lazım. Elinde erken gebelik testi varsa reglime 6 gün kadar varsa yapabilirsin
NovaVina_ Bence testi boşa harcamayın geç döllenme olduysa en azından adet gununuzu bekleyin diye dusunuyorum 🌸
Kze NovaVina_ adet gunum gecti esim yanlis almis testi ben de bi denemek istedim negatif cikti ama erken hamilelik testi oldugu icin mi yoksa hamile olmadigim icin mi anlayamadim
KuzeyinAnnesi10 Kze hayır yine sonuç verir canım maksat erkenden öğrenmek için onun algılamasi daha yüksek o yüzden adı erken gebelik testi 😂
umrumdadegil Kze erken gebelik testi normal testten daha önce gösterir zaten gebelik testiyle alakası yok yani hamile değilsinizdir
Kze KuzeyinAnnesi10 anladiim google dan falan cok arastirdim dogru bi sonuc cikmadi o yuzden merak etmistimm tesekkur ederiim Acelem yok zaten Allah en dogru zamanda versin isteyen herkese insallaah 🌸