Esra_4774 Bugün öğrendim Dünyalar güzeli bir kızım oluyor ilk göz ağrım sağlıkla gel inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu sizinkiler belli oldu mu ? Kizlar herkes isim onersin lütfen hiç düşünmemiştim bakalım neler çıkacak 🥰🤲
Mavi_rella Esra_4774 bende 18+1 de öğrenmiştim kızımın cinsiyetini canım şimdi 23+0 olduk. sağlıkla gelsin prenses 🥰
La_Liberte Esra_4774 ayy merhaba size bir şey anlatmak istiyorum. Benim bebeğim şu an 10+4 haftalık. Sizin ultrason fotoğrafınızı bu sitede görmeden önce birebir aynısını kendi çocuğumun ultrasonu olarak rüyamda görmüştüm. Ama birebir aynısı. Rüyada doktor bana erkek bebek diyordu. Sonra sizin ultrasonu görünce çok şaşırmıştım. Acaba benim bebeğim de kız mı 🙈
Ebrar00 Esra_4774 ben de 16. Haftada öğrenmiştim meleğimi 🥰 ismi Elif olucak Rabbim nasip ederse 25+4 teyiz şu an ❤️
Esra_4774 Eda91- doktor tahmin etmedi mi benim tahminnen 15 de kız dedi şuan 17+3 um gittim kız dedi canım 21. Haftada detaylı ultrasyon var orda da sorarım 🥰
Sevdayilan Sağlıkla kucaginiza alın ins Biz daha ogrenemedik arkasi dönük diye 24.4 haftalık olduk Devlettemi öğrendiniz yoksa özel hastahanemi
Esra_4774 Sevdayilan valla canım doktor kız dedi işte bilemiyoruz zaten 21 ci haftada detaylı ultrasyon var bir daha sorarım orda
Sena-cy00 Benimde 5 aylık bir kızım var.. Eşimin adı Ahmet, benim Sena.. İsmini AhSen koyduk.. Hem ikimize uyuyor hem de Kur’an da en güzel anlamında diye.. Bize uymasaydı bile; Ben Kur’an da geçiyor ve anlamlı diye de çok sevmiştim..
Sena-cy00 Gebes66 Şimdi şöyle birşey var tabiki her bebeğin huyları farklı oluyormuş.. Yalan yok ilk 3 ay düzenini oturtana kadar zorlandık.. Ama çok şükür 3 aydan sonra düzeni oturunca çok kolaylaştı herşey büyüdükçe daha da uslandı, sakinleşti, gaz problemleri, huysuzluğu azaldı maşallah.. Şimdi 5 aylık tek sıkıntımız gece uykusuna yatıcağında çok ağlıyor uyumamak için inatlaşıyor ama onu da hallediyoruz bir şekilde.. Benim bebeğim doğduğundan beri biraz inat ve sinirli bir bebekti ama bence isminden değil de ben hamileliğimde malesef çevrem yüzünden çok sinir ve strese maruz kaldım bu yüzden olduğunu düşünüyorum.. Şimdiki aklım olsa hiç birşeyi kafama takmazdım belki bebeğim hiç etkilenmezdi, gerçekten hamilelikte annenin ruh hali bebeğe de huy olarak geçiyor bence olabildiğinizce sakin mutlu ve keyifli olun bu süreçte.. 🌸🌸🌸
Nuurmu Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌹 Mihra, Meyra, mihre, Ayliz, Belis, defne, Melisa, güzel isimler bence
Esra_4774 Nuurmu mihra çok hoşuma gitti valla Mihrimah da bilmiyorum düşünelim biraz daha çok erken 🥰🌼