Elffth_2017 naneliseker_ ayın 23 ünde çekildim ultrason o zaman adet tarihime göre 4+4 tü 2.5 mm dedi doktor
Blackkcat Selinmoon canım merhaba,yanlış usg yüklemişim 8.haftayı üstte🙈kese vardı bir de onu birazdan atarım,sen iyi misin bu arada 😍
Selinmoon Blackkcat merhaba canım 😍 ahh sorun değil oyyy yerim ben onu cinsiyeti belli mi ? İyiyim heyecanlıyım yarın randevum var 🤩
Sumeyyeky Selinmoon haftaya perşembe 9 haftalık olacak allah izin verirse mutlaka paylaşıcam bende merak ediyorum 🤣
Blackkcat Selinmoon erkek canım🎈ayy yarın ola hayrola kaçta randevun,tam yarılamışım bugün,kese görünür şimdi di mi
Selinmoon Blackkcat bu sene erkek senesi sanki kime sorsam erkek diyor 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip canım . 11:20’de görünür evet bebek 1 hafta sonra görünür sanırım
Selinmoon Blackkcat canım post açtım görmedin demek 😘 çok şükür her şey yolunda kese boyutu falan da bu Sefer çok iyi 🥹 yolk sac göründü haftaya yine gideceğim kalp atışını duymaya 🙏
Blackkcat Selinmoon giremedim canım doğru düzgün çocuklar biraz rahatsızlar,şimdi kontrole götürücem,kuzummmm çok sevindim darısı da tüm bekleyenlere olsun kese güzel başladı mı genelde öyle gidiyor gözün aydın sağlıkla al kucağına da inşallh🧿🥰☺️🎈
Selinmoon Blackkcat ayy çok çok geçmiş olsun salgın var çok kötü ya . Amin amin Allah herkese nasip etsin inşallah 🙏 çok teşekkür ederim ☺️ ❤️