Zseda Kızlar haftaya Çarşamba günü devlete gidip kalp atışını duyarsam özele gitmek istiyorum. Perşembe tekrar kalp atışına bakılırsa pes pese bunu duymak bebeğe zarar verir mi ? Bu sorun olur mu ?
Leylalyla Zseda uzman değilim ama olacağını düşünmüyorum hatta tam tersine kalp atışını duyduğunuzda salginalanacak olan mutluluk hormonlarından dolayı bebeğe iyi bile gelebilir :)
Zseda mommys1 ya dün Bi yerde gördüm de. Bebeği küçük olduğu için doktor bebeği etkiler kalbi dinlemicem demis. Bende sebebini sordum bebeğe zararı var gibi bir şey söyledi korktum
Busragokhan0911 Zseda benim ilk oğlumda doktorum kalp atışlarını ultrasondan gösterdi. Dinlemesini sonraki hafta yapalım annesi daha çok küçük rahatsız etmeyelim demişti.
mommys1 Zseda ben her gidişimde kalp atışını dinledik bazen haftada 2 kere gittiğim oldu korkma Allahın izniyle bişey olmaz bebişe 🌸
Abikardes12 Zseda ozamanda hisssetmiyoruz dıye dururuz hahahaah hayırla saglıkla ılerlemeyı nasıp etsın rabbim
Zseda Busragokhan0911 işte bu kafamı yoruyordu. Doktora ben söylesem desem ki kalbi dinlemeyelim ekrandan baksanız falan desem işime karışma diyip tepki verir mi acaba. Perşembe başka doktora gostericem çünkü
hande777 Zseda benim doktorum ilk 6 ayda her kontrolde kalp atışını ekrandan kontrol etti ama bir kaç kez dinletti. Fetal dopler bebeği yorar, bak burada kalbi atıyor dedi. 36. Haftadayız şimdi dinletiyor.