Ess23 hulya_6363 ay bende bu ismi düşünüyorum insan fıtratına isimlerin etkisi varmış bebeğinizde ağır geldiğini düşünüyor musunuz
gokyuzununogrencisii Atasever Muhammed’e her isim de uyumlu oluyor sanırım 😊🥰 Muhammed Aras en beğendiğim şu sıralar 💙
hulya_6363 Ess23 hiç ağır gelmiyo valla ilk zamanlar yani ilk 5 ay çok ciddi bir bebekti ya i çok fazla beni yormadi uyku konusunda falanda ama sonra gayet yaramazlık yapan bir bebek oldu 😀ama baya zeki onu dyebilirim
Mutluluk71 Ess23 Ben muhammed furkan koydum gercekteen agir geldi ve cocugum dogdu dogali hastalaniyor herkes isminden oturu diyor
cokbilmismom Nazli2_ ne alaka Allah aşkına ya nerede yazıyor böyle bir şey cahillik etmiş olurmuş ilk kez böyle bir şey duyuyorum 🤦🏼♀️
Gizemlibirisi007 Nazli2_ 3 çocuğundan birine Muhammed ismini vermemek cahilliktir demişsiniz ben bunun kaynağını sordum. Neyse bu konu beni aşar iyi akşamlar
Nazli2_ Gizemlibirisi007 hangi hadiste rivayet ettiğini yazilmis altında gerçekten açıklama yapmak için kendimi yordum boşuna bide 😂😂
Nazli2_ Gizemlibirisi007 cahilliktir dememisim hadiste 3 erkek çocuğu olupta birine Muhammed adını vermemiş olan cahillik etmiş olur diyor ben demiyorum
Husn-izan Kirsehirli40 Muhammed islam Muhammed Ali Oğlum olsaydı ikisinden biri olurdu kızım olucak 😊😍
asel_asl F39T23- peygamber efendimizin ismi ağır olamaz.. keşke çocuklarımız ona benzese.. hatta her evde bi Muhammet olmalı diye düşünüyorum. Ağır dediğiniz isimler ‘ toprak, ayaz’ gibi isimler olmalı.
Sermec27 Mutluluk71 oğlumun ismi Muhammet Talha 29 aylık bu Zamana kadar en fazla 2 3 kez hastalanmistir isimle alakalı olduğunu düşünmüyorum