BasimAgriyor Bbbsr ayy ne güzell, ben de 38+3′üm o gün. Yarın kontrolüm var nolur nolmaz diye hastane çantasını alıp da gideceğim😇
Birbahargunu Ben 33+4 teyim 40 haftam Aralık’ta doluyor ama 30 Kasım’da dogursam ne güzel olurdu 😄 30 Kasım’da 37+5 oluyorum
Aylin-1 Semagurumi Semagurumi Benim de 3 kasım da 39+5 olacak suni sancı ile doğum bakalım hayırlısı hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Zeynep_ze Semagurumi 13 kasımda tam belli olacak günü ama ben 13ünde 38 haftalık oluyorum sezaryen günü vermek için geç değil mi ya bide mesela ben 36da gittim kontrole 38de verdi diğer randevuyu bu haftalarda haftada bir gidilmez mi normalde :((
Merve171214 Semagurumi 29 Kasım doğumum inşallah 2.doğumum olacak 32den beri sancılarım oluyor zorlanıyorum artık
Semagurumi Merve171214 benimde var 38 olduk çok şükür. Adalat progestan falan ama en çokta bol su ile rahatlıyordum. Son günlerim cumaya ne kaldı diyorum bugün iyice sancılar arttı 🙄🥹
birminikkizannesi Kızlar daha önceden tecrübesi olanlar ya da bilenler şu an 36. haftadayım pazar günü nişanım geldi. Doktorum alttan muayene etti rahim ağzın yumuşamış dedi. Doğumum ne zaman olur sizce?
Semagurumi birminikkizannesi o konuda bilgim yok ama vaktiniz gelmiş gibi doktorunuz bişey demedi mi ? Tarih olarak.
ms_annisko_ Bizim henüz belli değil normal doğum düşündüğümüz için ama burada çoğunluk sezeryan doğum istiyor sanırım neden acaba? Merak ettim
Semagurumi ms_annisko_ benim zorunlu. Gözlerim problemli olduğu için ve çatım müsait olmadığı için. Normal doğum yasak bana ilki de sezaryen benim bir de
Semagurumi birminikkizannesi değişik ama belirtmesi lazımdı. Bebeğin hareketlerini takip edin azaldığı vakit hiç durmayın hastaneye gidin. Nişanı gelip 1 hafta sonra doğanda var 2 gün aynı gün olanda var 🙄🤲rabbim yardımcınız olsun inşaAllan.
aysenur30a Betustrkmn bizimde 15 Kasım 40. Haftamız yakınız 😊 bende normali bekliyorum inşallah bu ara gelir 40 lara kalmaz
BirVeraAnnesi35 Semagurumi 36+1 iz haftaya gün belirlenicek ben 17 Kasım istiyorum eşiminde doğumgünü diye inşallah aksilik çıkmaz tesirgin bir bekleyiş oluyor son zamanlarda 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Semagurumi BirVeraAnnesi35 benimde eşimin doğum günü 3 Kasım planlasam tutmaz. Vallahi inşaAllah bugünü de atlattık diye bakıyorum yarında bitti mi cuma sabah doğum 🤲 aksilik çıkmazsa çok dua ettim çok dişimi sıktım. 🤭🥺🧿