Semagurumi Kızlarrr Kasım 3 te nasipse doğumum olacak nasipse inşaAllah ama ikinci sezaryenim sertleşmelerim çoğaldı karnımda dayanabilirmiyim artık bilemiyorum 🙄😞
Mavibulutt Semagurumi aynı gün doğuracağız inşallah 😍 39+2 olacağım bende cuma günü. Suni sancı verilecek
BasimAgriyor Semagurumi bizim de 11 kasım hayırlısıyla 😊 10 gün kaldı çok heyecanlıyım ve aynı zamanda korkuyorum neler olacak diye🥺
Semagurumi Smhaa_61 normalde 34. Haftadan beri alalım derdindeydi doktorum ben her seferinde kaçtım. Çünkü iyiydim 38. Haftasında görmesini istedim ciğerleri vs gelişsin diye 38+3 te alınacak nasipse. Tabi dün almak istedi doktorum doğuma ama 1 gün bile anne karnına da kalması önemli. Ağrılarım çok sıklaşırsa gel dedi önceki sezaryen yerinde de ağrı hissedersen cumayı beklemeden gel dedi. İlk oğlumda 38+4 de dünyaya geldi. Sezaryen
Semagurumi Smhaa_61 kilosu durmuştu 2500dü inanılmaz protein ağırlıklı beslendim. Sonra sağlık ocağımın hemşiresi karbonhidrat ağrılıklıda beslenmen lazım dedi son 1 haftada 3.200 oldu dün öğrendik doktorum da şok oldu. Yani demem o ki bazen doktorların evhamı falan boşa tek doktorla kalmamak lazım. Doktorum inatla protein ağırlıklı beslen dedi durdu ama ben her ikisini yapınca bebeğim toparlandı çok şükür.
Smhaa_61 Semagurumi MaşaAllah çok iyi bende 37+3 te gittim 2860 dı.Doğuma kadar iniaAllah3200 falan olur bende kilo almasını istiyorum sağlıklı bi şekilde ama doktorum normal dedi kilosunu.Cuma günü 38 olcam normal doğumu bekliyoruz bizde bakalım nolur.Haftaya da çatı muayenesi olacak 🫢
Mimnice Semagurumi aynı oldu canım 3 hafta 2.700 sabitlendi bu hafta 3 kilo olmuş dedi inşallah olmuştur 🙏🏻 38+5 te alıncak yani yarın
Semagurumi Mavibulutt ben zorunlu sezaryen iki gündür alalım alalım diyip durdu 🤭çok şükür duruyor gibi kızım inşaAllah cumaya kadar sabreder az kaldı. 🥰🤲
Semagurumi Smhaa_61 sağlıcakla kucaklayın inşaAllah 🥰 makarna pilav proteinli süt yoğurt pekmez ceviz badem yer fıstığı hep böyle tükettim brokoli havuç sebzeyi de ihmal etmedim. Balık ve tavuk ara ara maalesef çok midem almadı. Ama zorla yedim. Bir avazda doğar bebişiniz inşaAllah 🥰
Betustrkmn Smhaa_61 bende cumartesi 38 dolacak. Aynıyız hemen hemen. Bizde normali bekliyoruz. İlk doğumum normaldi. Bakalım ne zaman gelecekler 🤗
Minikayak24 Uygulamaya göre 25 kasım ben erken gelir diyodum ama gelmeye niyeti yok bebiş mutlu 😂ilk oplum 35+6 da doğdu bu bebiş beğendi rahat biraz daha kalmak istiyor şuan 36+4 üm tabiki sağlıklı olsun başka bşşe önemli değil ama şaşırıdm erken bekliyodum😂
Semagurumi BasimAgriyor 2. Sezaryenim bende korkuyorum. Spinal olucam bide bir yandan en çokta el üstünden açılan damar yolu 😂🤭sezaryende o kadar değilde o damar yolu beni mahvetmişti.
BasimAgriyor Semagurumi ay el üstünden damar yolu mu açıyorlarrrr, ay ben başıma neler gelecek bilsem mi daha iyi bilmesem mi karar veremedim😅 bilirsem ve bir şeyler ters giderse çok telaşlanırım galiba
Semagurumi BasimAgriyor ay lütfen korkmayın herkesin acı eşiği bir değil 🤭 benim ki o kadar düşük ki ben cesaretli bir insan bile değilim ona rağmen ilk doğumum spinal yapmıştım. Doktorlar bile baya tebrik etmişti. Bide doğum sırasında hemşireler seninle konuşuyor sakinleştiriyor sonra bi bakmışsın bi ağlama sesi inan anlamıyorsun bile