Damlaalyz Özel ve şehir hastanesi arasında kararsiz kaldım yakın zamanda orada doğum yapan var mı dikiş yerini normal dikiş ile mi yapıyorlar yoksa lazer ile ki yapistiriyorlar iple dikiş yapilmasini istemiyorum da?
Sareeee Damlaalyz bende burda durayim bende ozele gidiyorum ama faiş fiyatlar veriliyor o yuzden sehir hastanesine gidecem
IKRAM_01 Damlaalyz Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. Bizede doğum sürecini müsait olduğunda anlatırsan sevinirim bende şehir hastanesinde ALLAH izin verirse yapacam doğumu sezaryen olacak.
Gzdde0 Damlaalyz bende burda durayım. Şehir hastanesine yeni gitmeye başladım. Emin Ceylan a aldım randevu, önceki Cevdet Adıgüzel di asistanı vardı ama tekrar ona alamadım.
babymom21 Çarşamba günü doğum yapacağım 2.sezeryan olacam bakalım nasıl olacak. Özele gidiyordum çevremdeki herkes bana orayı önerdi çok ilgili olduklarını söylediler memnun kaldıklarını söylediler hep bakalım nasıl olacak
Damlaalyz babymom21 sonrasında bilgilendirirseniz sevinirim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🌸
babymom21 Damlaalyz tabi bilgi veririm amin Allah razı olsun. Hepimiz, tüm hamileler sağlıkla kucağına alsın inşallah
babymom21 ArelinAnnesi1 merhaba evet çarşamba günü yaptım dikiş olarak estetik dikiş değil normal dikiş
Minikkalbiiim1 babymom21 geçmiş olsun bebeğinizi hayırlarla kolaylıkla büyütün 🤲🏻 bende şehirde sezeryan olup olmama konusunda çok kararsızım ve haliyle endişelerim var genel bilgi verir misiniz? Nasıldı ameliyathane personeli servisteki personelin yaklaşımı ? Dikişiniz kötü mü gözüküyor normal dikiş nasıl oluyor onuda bilmiyorum?🫠
ArelinAnnesi1 babymom21 hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻 ikincide çok zorlandınız mı? Genelde ikinci sezeryan için zor diyorlar
babymom21 babymom21 ilk doğumu Algomed hastanesinde yaptım bu doğumu şehirde yapınca ilkini özelde yapmamışım gibi hissettim. Asla şüpheniz olmasın personellerede temizliğinede güvenip doğumu orada yapabilirsiniz. Servis odaları tekli odaydı bu arada. Sadece ⅔ odası çiftli oda
babymom21 ArelinAnnesi1 canım bana da öyle söylediler hep ama öyle olmadı bende aksine tecrübeli oluyorsun nasıl hareket etmen gerektiğini bildiğin için acılarını kendin hafifletmiş oluyorsun
babymom21 IKRAM_01 yani spinal anestezi ile doğum başladı belden iğne vurdular ama beni cevremdeki kişiler çok korkuttu 2. Sezeryan için panik oldum sakinleştirici vurdular onun etkisiyle uyumuşum gözümü açtığımda bebeğim ağlıyordu üstünü giydiriyorlardı
Minikkalbiiim1 babymom21 ayy bu yorum çok iyi geldi tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederiimm🌸🌸
ArelinAnnesi1 babymom21 hastaneden çoğu kişi memnun olmadığını yazmıştı. Bide dikişin normal diye yazan olmuştu devlet için
IKRAM_01 babymom21 peki birgün mü kaldın kuzum. Çok soruyoruz ama sen müsait olduğun zamanlarda yaz sana zahmet 🌹
babymom21 ArelinAnnesi1 o sana da bağlı ya sakin olursan onlara güvenirsen hiç bir sıkıntı yaşamazsın bence. Benle aynı gün doğum yapan yan odam sürekli hemşire ile kavga halindeydi. Dikişlerden memnunum şimdilik iyi görünüyor aynı yerden incecik kesilmiş 5 gün sonra dikiş aldırınca nasıl görünür bilmiyorum tekrar bilgi veririm
Damlaalyz babymom21 doğumunuza hangi doktor girmişti hatırlıyor musunuz birde yanlış anlamayın ama dikiş yerinizin resmini atma imkanınız var mı ozel tartismadan
babymom21 asell13 memnundum ama dönüp bakınca şehir hastanesinden hiç bir farkı yokmuş sadece o yapıstırma dikiş bu ipli dikiş