ezgikurttt ben 35 hafta oldum yarin doktor randevum var izne cikmayi düşünüyorum 37 ye kadar dayanamicam
bibik ezgikurttt yarın 37+0 oluyorum ve ayrılıyorum sonunda 😅 bugün zar zor kendimi ittire ittire gittim okula resmen. 35 ten sonrası gerçekten zor oluyor artık 😒
ezgikurttt Krfzhale bende yarin 35+1 olcam randevum var izne cikayim artik diyorum. Yorulmaya basladim çunku
busrakorayeymen Defnemin_annesi e devlette raporunuzu ne zaman sistemde gordunuz acaba? Benimde bugun islendi raporumda merak ediyorum
Krfzhale ezgikurttt yanı 1 2 hafta erken çıkılabilir bencede zaten yorulmasamda masa bası olsada izne çıkacağım diye çalışasım gelmiyor dikkatim hep dağınık 😂😂
ezgikurttt Krfzhale ben hep ayaktayim masa başı degilim ondan yoruluyorum sanirim . masa başı olsam 37 ye kadar kalabilirdim belki
Janset2105 Bende masa başı çalışsam dururdum ama 32 haftada direk çıktım öncesinde de ara ara hep rapor aldım 😕
Mervecanaykir Ben de 35 de ayrıldım . Aslında dayanabilirdim 37 ye kadar ama stresli bi ortamda çalışıyorum bebem daha fazla etkilensin istemedim 😑