Damlaalyz Baska hastaneye gidiyordum doktorumu sonradan beğenmedim ve detaylı ultrason zamanı da yaklaşıyor Ersin bey yapıyor diye oraya gitmek istiyorum direk normal randevu alıp detayli ultrason istediğimi söylesem yapar mı ilk gidişim olacak
Parsmommy Damlaalyz hastane ve doktoru bilmem ama söyleyip gitmek lazım sonuçta daha uzun süren bir işlem
Damlaalyz Sryblmr 18. Haftadan sonra detaylıya alınmıyor muydu? Bu arada renkli ultrasondan bahsediyorsaniz eğer o değil detaylı tarama ultrasonunu mu yaptı size yoksa normal renkli ultrason mu ? Yanlış anlamayın lütfen öğrenip ona göre gitmek istiyorum da
Sryblmr Damlaalyz evet ben galiba renkli ultrasonla karıştırdım bende iki hafta sonra detaylı ultrason için şehir hastanesine gidecem
Damlaalyz Şimdi arayıp öğrendim 20 ve 24. hafta arasında yapıyormuş gidince ek ücret almadan direk bakıyor dedi sekreteri sigortalı 600 sigortasız 700 TL ymis muayene ücreti de
Damlaalyz Sryblmr size bir şey soracaktım Ersin bey 20 ve 24. Hafta arasında yapıyormuş detayliyi benimde 2 hafta sonra 20 olacak haftaya gitsem diğer 10 gün içinde ücretsiz kontrol hakkım varya o zaman gittiğimde detaylı ultrasonla bakar mı acaba yoksa kontrol için bu diyip bakmaz mi?
Sryblmr Damlaalyz bence yapar çünkü o daha iyi bilir ne zaman doğru olacağını o zaman da siz isterseniz yapar bence anlayışlı biri