gamzecgr Tokyobtl bende de kasık batması oluyor yön değiştirirken ya da kalkarken arara vajina zonklamasi vs 29 haftalığım ben de sanırım normal bu haftalarda kontrolum daha yeni geçti sayılır bı problem yoktu
PrensesAnnesi_42 Tokyobtl normal canim normal bende aynıyım 30+4 deyim bende yatağa yatmak dönmek izdirap bıçak gibi saplanıyor ağrı
Dygu-g-k Tokyobtl normaldir diye tahmin ediyorum bende özellikle sağ kasık ve vulva ağrısı çekiyorum bu ikinci gebeliğim ikiside kız ama bu kadar bel ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum ben mesela hiç bir dönemde
Tokyobtl İlk hamileliğim solandırıldı 5 aylıkken o yüzden çok korkularım var bu hamileliğimde birşey olcak edicek diye çok stres oluyorum o yüzden sizlere de sormak istedim aynı durumu yaşayan varmı diye
Tokyobtl Dygu-g-k inşallah normaldir hareketinden hiç bir sıkıntı yok çok aktif bir ogluşum var sadece ağrı olunca korktum zaten randevuma az kaldı
AleynaResul Tokyobtl 31+0 ım uyku yok sağa sola rahatça yatabilmek yok ve çocuğum aşırı hareketli asla huzur vermiyo sağolsun uyuduğuna şahit olmuyorum desem yeridir uykusuzlukla gelen baş ağrısı harici sırt bel ağrıları kas kasılmaları tutulmalar neler neler saymak istemiyorum 😂