Suheda Lcy bende 76yla hamile kaldım.boyumda 1.59 11haftaligiz 3kilo almisim ama şeker cikti bende doktor herseyi yasakladi kilo almamam icinde neler yememem neler yemem.gerektigini soyledi 1haftadir dikkat ediyorum
Gulnur Lcy 95 kiloyla hamile kaldim 6 kilo aldim 28 haftaligim kilodan dolayi bi zorlugunu gormedim hamileligin hic kafama takmiyorum dogumdan sonra vericem insallaj sende takmay ya boswer hamilrliginin tadini cikar tatli yeme ama
Semahalac Enmutluannee canım ben de 85 kilo ile hamile kaldım ilk üç ay 3 kilo verdim sonranyine 85 oldum 7. Ayda gebelik şekeri çıktı onun için dikkat ettim sürekli bu sebeple de hiç kilo almadım şu an 38. Haftamdayım ve 88 kiloyum aman şekere dikkat kilolu annelerde görülme riski fazlaymış
Nrhncn Enmutluannee bende 85 ile hamile kaldim 26 haftalihiz tam 5 kilo aldim toplamda 98 gun var doguma dikkt edersem 10 kiloya tamamlarsam cok iyi dedi doktor sknti etme duzenli yemege bak
Dilekahmet Bende 91 kiloyla hamile kaldim suanda 100 kiloyum cok asiri kilo almadim inslaj bundan sonrada almam hic kismadim yememden bebisimin sagligi die dogumdan sonra veririz inslah😀 5 haftamiz kaldi doguma
ozleemm Bende 95 le hamile kaldım bulantidan 89 kiloya düştüm 11 haftalık hamileyim üçüncü gebeligim ilk ikisinde 25 kilo aldım bunda insaallah daha az alırım çok kilo olunca tansiyonum çıkıyor malesef
SyhnHtp Suheda bende 71 kilo ile hamile kaldım1.60 boyum 9. Haftadayım şuan kilo almadım ama umarım çok almam şekerçılma ihtimalim de yüksek zaten 🙁
Ebru_krm_mrt İlk hamileliğimde 95 ile hamile kaldım 20 kilo aldım zor oluyo gerçekten kilolu hamilelik 😩😩
Nesliiii Ebru_krm_mrt ilk dogumunuzu sezeryan mı normal mi ? Bende kilolu hamile kaldım ve hızla kilo almaya devam ediyorum bebişimde kilolu acaba normal doguma engel mi kilo ? Normal dogum yapmak istiyorum da
MuhammetBetlDoan 57 kiloyla hamile kaldım şuan beş ayım bitti her ay birer kılo almışım 63kilo olmuşum bugün tarttım kendımı fakat bu bı haftadır kabızlık sorunum var 😒morelim çok bozuluyor o tartıda kılo aldığımı görünce ilk gebelığim bide 😞
Ebru_krm_mrt Nesliiii sezeryan oldum kalp atışı durmak üzereydi acil erken sezeryan oldum 37 haftalıkken
Esraabrklu 70 kiloyla hamile kaldım 85 kiloyum 😔 bebeğim için önemsemiyorum şuan kilomu umarım doğumdan sonra veririz.34 haftalığız şuan