Sibel0330 Lunalunay kadın artık yok cevap weremez size uygulamadan atıldı süresiz hemde birdaha giremeyecek uygulamaya ha olsada artık bakmıyordu instagramdan bakıyorum diyordu ücret karşiliginda 🤷🏻♀️
dilankaras Yagmurakyurek benımkını de tahmin eder mısınız Doğum tarıhı 20.04.1993 Son adet tarıhı 13 Eylül
Asliiiiiiiiii42 Sibel0330 ücretsiz bakıyor canım bende bi arkadaş için yeni baktırdım ücret talep etmiyor
Sibel0330 Yagmurakyurek yalan söyleme sebebim ne olacak acaba gözümle gördüm Naime hanım attı moderatör süresiz attım dedi hatta birdaha gelirse bildirin yine atarım dedi tartişma çıktı bir postta ben sadece okudum denk geldim bu kadar ve sürekli çevrimiçiydi kendisi biliyorum zaten dün oldu olay dündendir yok
Asliiiiiiiiii42 Sibel0330 Yagmurakyurek Sibel0330 Yagmurakyurek Nurrr0006 Sibel0330 Yagmurakyurek Yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim arkadaşlar ben bu gün dolunayaes e cinsiyet tahmini yaptırdım bir arkadaş için ücretli bakmıyor bileğiniz olsun
Yagmurakyurek Sibel0330 yalan söylüyorsunuz demedim estağfurullah dün görmüştüm ondan dedim gidecgni sanmiorum dıe
Sibel0330 Yagmurakyurek ben sizi etiketliyorum postuna bakın isterseniz gitmesine bende çok üzüldüm ama bişey diyemiyorum herkes kendince haklı
Yagmurakyurek Sibel0330 keşke gitmeseydi para almiormus kadın sadece tahminde bulunuyormuş tahmin birşey degilki 🤔🤔
Nurrr0006 Yagmurakyurek onceden almıyormuş ama artık kendim için kullanacağım burayı dedi yani ücretli bakmaya başlamış biz de tepki verdik niye öyle bsey yapıyorsun diye tartıştık sonra atıldı moderator tarafından
Sibel0330 Yagmurakyurek yok para alıyorum artık dedi yazışmaları yukardan okusan bak yazıyor orda hatta post sahibine bakmıyorum artık ücretle bakacam burdan bakmıyorum instagramdan yazın dedi yani eskiden ücretsiz bakıyordu banada bakmişti önceden
Yagmurakyurek Sibel0330 yaa instgrama nie para karşılığı yonlendiriorki alt tarafı bir cin takvimi yapior 🤔🤔
Sibel0330 ezgilibaby aaa evet sizin postunuzdu hatta size bakmiyorum ben artık ücretle bakıyorum instagramdan dedi bakmamişti