esmerrmm Kızlar midem hiç bisey almiyor , sadece corba yada salatalık yiyorum 😪 , nezman geçer bu durum acaba , midem cok bulaniyorda prilqm kullaniyorum
Melike_4949 esmerrmm oo ben hep kusuyordum turşu birde domates tuzlar yerdim Sabahları poğaça yerdim kahvaltı yapınca kusuyordum ne günlerdi 😅😅
esmerrmm 1zehratun gece yatmadan iki tane iciyorum , bulantiyi cooook az aliyor fazla bir etkisi yok malesef idare ediyorum işte 🥲
esmerrmm Seguemka bn kolay kolay kusabilen biri degilim normaldede , aslinda istifra etsem rahatlarim 🥴
esmerrmm Melike_4949 şimdi kaç haftalikki rahatlamişsin heralde 😄 darisi bana 🥹 , bnde kahvalti yapamiyorum heleki yumurtaaa 😵💫
Melike_4949 esmerrmm şuan 31 haftalık hamileyim canım 6. Ayın başlarında geçti kusmalarim mide bulantilarim çok şükür 😅😅
Egemoms1303 esmerrmm ilk 3 ay aşırı aşırı bulantı kusma yaşadım, ikinci 3 ay daha rahattı ama bitmedi, şimdi 29 haftadan selaam halâ ara ara devam 😁😁
Yguo_mom esmerrmm 15.haftadan sonra azalarak biticektir benım öyle oldu iki hamileligimdede umarım seninde öyle olur genelde 15.haftada bitiyor bazı kadınlarda 9.ayda sürüyor
oylesinebiri0 esmerrmm 6+5 oldu 2 gündür başlamış çok kötü durumdayım ayağa kalkamıyorum kalkınca direk kusma geliyor
Bernuska Bende mi sıkıntı var acaba 😁 gögüslerimde ki sızlama dışında hiç bir belirtim yok 7+3 deyim. Dün kalp atışlarını duyduk ilk defa 🙏🏻 doktorum sadece imom omega verdi. Başka bir ilaç kullanmıyorum. Ara sıra lekelenme oluyor ama gayet normalmiş.
esmerrmm Bernuska ay insallah hic bulantin olmaz okadar kotü durumki kendimden bile nefret ediyorum artik
esmerrmm Melike_4949 .napalim evin ikinci sincabı için dayanıcam artıkın 😄, rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah