Busearslnn Merhaba arkadaşlar 28 ekimde transfer oldum Hızlı Gebelik testinde acaba ne zaman çıkarrr ?
Yaprakdokumuseverr Busearslnn ben 6.gün normal kaset testte gördüm. Yani ayın 3-4 ü gibi yaparsanız bence görürsünüz.
Melike3435 Busearslnn bana sorarsan test gününü bekle derim canım biliyorum sabretmek zor aynı şeyi yaşadım ama tuttum kendimi test gününe kadar 😅 daha önce erken testlerde pozitif görüp umutlanıp kan testinde çıkmayınca çok üzüldüğüm oldu 😞 o yüzden bence bekle
alpseda_ Busearslnn selam inşAllah tutmuştur Rabbim isteyen her kese sağlıklı evlatlar versin🤲 ben transferin 6 günü dijital testle öyrendim
Hicran57 Busearslnn acaba neden transfer bu kadar uzun sürüyor 2 ay bekleniliyor 1 ay yeterli dedi doktorum bana ama sizin doktorunuz neden 2 ay önerdi
miniklerinannesii00 İki transferimde de 10. Gün yaptım çıkıyor. Erken yaparsan belli olmayabilir geç tutunma olsa bile 10. Günde belli oluyor
Melike3435 Busearslnn yani evet bence iğneler ilaçlar etkiliyor önceki doktorum öyle demişti bana . Ben de o günden sonra evde erken test yapmamaya söz verdim kendime 😅 çok üzülmüştük çünkü hayal kırıklığı olabiliyor canım . Hem belki erken testte çıkmayıp kanda çıkabilir o zaman da boşuna üzülmüş olursun. En iyisi gününde kan vermek 😅
Hicran57 Busearslnn transfere yakın yine yumurta büyütme iğneleri kullanılıyor mu yoksa şu gün gel transfer olacak mı deniyor?
Busearslnn Hicran57 estrefom veriyor rahimini büyütüyor gebeliğe hazırlıyor, iğne kullanıyorsun vitaminler 2,3 tane daha ilaç veriyor ondan sonra rahimin istediği kalınlıkta olursa transferini gerçekleştiriyor transferden sonrada o ilaçlara devam ediyorsun