Dün adet olmam gerekiyordu. Her adetimin başlangıcında olur bu durum aslında ama 2 gün kadar sürmez. 2-3 saat leke gibi gelir ve sonra pıhtılı kanlar gelmeye başlar. Dün ve bugün kesinlikle pıhtı gelmedi ped kirlenmedi bile yalnızca tolete gittiğimde çok çok az kahverengi hatta koyu sarı denebilecek akıntım vardı. Bu sabah o da kesilmiş. Yaklaşık 10 gün önce hastanede gebelik testi vermiştim ( genel check up sırasında bakıldı özellikle gebelik baktırmadım) 0.1’di sonuç yani net hamile değilim diye düşünüyordum. Ama bu olay kafamı karıştırdı ? Geç döllenme olmuş olabilir mi? Adet kanamam neden gelmedi ve böyle lekeler oldu ? Acaba yerleşme kanaması olabilir mi ? Öyleyse şimdi test yapsam çıkar mı beklemem gerekir mi ? Hemen randevu alıp doktora görünmeli miyim ? Kafamda bir sürü soru var. Adet belirtisi var mı derseniz de şöyle anlatayım. Baştan bir gariplik vardı aslında. Benim adetimden 6-7 gün önce göğüs hassasiyetm ve kasık ağrım başlar. Bu sefer hiç biri yoktu. Yalnızca dün göğüslerim aşırı hassasiyet başladı ve eşim bile fark etti sertleşmiş diyor. Normalde hassasiyeti sadece ben fark ederim. Onun dışında ne öyle sancılarım kasık ağrılarım hiç bişeyim yok. Hamilelik ihtimalim var mı ?