Attoya Gebelik zehirlenmesi normal zehirlenmeden farklı. Normal zehirlenme ya da bakteriyel bi durum yaşıyorsunuz mıhtemelen geçmiş olsun.
Nurr29 Vallahi aynı durum bende de var onu yazmaya gelmiştim 🤦♀️ Geceden beri kusuyorum karnım kasılıyor ya bebeğe bişey olur diye korkuyorum hastaneye gidecektim ama dediğin gibi bende sürekli kusuyorum o yüzden gidemedim
crazymommy Tugce48 Nurr29 Kiymetcetinel Birbahargunu umut123_ Ben doktora da gidemiyorum 5 dk da bir wc deyim aşırı ishale döndü. Evden çıkmam mümkün değil. Eczanede serum hazırlatsam takacak birisi yok gerçekten berbat bi haldeyim 😢😢
Tugce48 crazymommy canım ben önceki gün gıda zehirlenmesi yaşadım şiddetli kusma ve ishal berbattım. Gıda zehirlenmesi yaşamış olabilirsin. Benim tansiyonumda 13/7 çıktı ki hep düşük seyreder o kusmayla ve vücudun susuz kalmasıyla yükselir dedi doktor
Yaprakdokumuseverr crazymommy Gebelik zehirlenmesinde en önemli şey tansiyon ve idrarda proteindir. Evet kusma yaşanıyor baş dönmesi bilinç azlığı hepsini yaşadım ama tansiyonunuz normalse korkmayın. Midenizi bozmuşsunuzdur.
Xxxmelodi666 crazymommy salgın var direkt kusturup ishal yapıyor doğum doktoruna gidin serumla bulantı ilacı versn
Xxxmelodi666 crazymommy en kötü ambulans çağırın sıvı kaybından bilinç kaybına kdr gider bu annem kendindn geçti bir hafta hastanede yattı kızım yine bir hafta yattı öyleve beklemeyn heleki hamileyseniz yazıktır bebekte zarar görecek
crazymommy Xxxmelodi666 umut123_ Teşekkür ederim kızlar nane limon falan içtim biraz iyi gelince gittim hastaneye. Serum taktılar baya iyi geldi. Aşırı derecede salgın varmış herkes aynı şikayetle geliyomuş. Daha bugün kaç kişi gelmiş. Aman dikkat edin kendinize beslenmenize ❤️
umut123_ crazymommy çok fazla kesinlikle hemen bulaşıyor hamilelikte ekstra zor geçiyor atlatmış biri olarak söylüyorum bir kaç gün dsha bir dikkat et ve katı yağsız beslen hemen geçmiyor çok geçmiş olsun
mho0910 crazymommy gebelik zehirlenmesi normal zehirlenme gibi olmuyor yüksek tansiyon idrarda protein kaçağı olduğu zaman oluyor serum falan taktırın isterseniz