MerveH11 4 aylık hamileyim ve hemen hemen her gün burnum kanıyor bazen günde iki kere üç kere kanadığı oluyor. Burnuma dokunamıyorum bile. Dokunsam şelale🙄 Aynı durumu yaşayan var mı acaba doktorum normal demişti en son ama ben çok endişeliyim..
Kamila992 MerveH11 bende aynı problemi yaşadım kbbye gittim kusmadan dolayı kılcal damarlarda çatlak vardı yaktılar şuan bir problemim kalmadı
BetulMom MerveH11 benimde oldu ama bulantılarla beraber ileri ki haftalarda inşallah bitecek canım sabret. Şu an bile silince geliyor ama eskisi gibi akmıyor öyle. Bide ben kan sulandırıcı kullanıyorum bi yerim kesildiğinde falan durması zor oluyor çünkü kanım su gibi
mbs44_16 MerveH11 evet elimle icine guzelcene suruyorum. Cok fazla kaniyordu anca o sekilde gecirebildim birde sumkurme vs yapma onlara dikkat et ordaki catlak iyilesene kadar gunde 4 5 kerede surebilirsin vazelini
mbs44_16 MerveH11 sonrasindada duzenli olarak hala sabah aksam suruyorum yoksa yine kuruyor ve kanamaya meyilli oluyor
MerveH11 Kamila992 Olmadı bende en sonunda öyle yapıcam. Acılı bir işlem mi bu arada yaktırma hissettiniz mi?🤭
Rabiacyrn17 MerveH11 vücutta hamilelikten kaynaklı kan basıncı arttığı için burun içi kılcal damarlarda çatlama oluyor bende de olmuştu korkmayın normal bi durum ☺️