Zyszk Haftadayız hala karar veripte bir isim netleştirmedik Eslem diye düşündük bir ara şuan o da çok içimize sinmedi🥹Sizlerin önereceği kız isimleri varmı cevremde lina asel beren vs çok var haricinde ne olabilir anlamlı güzel bir isim önerisi
Eslemim34 Zyszk İlk kızımın adı Eslem bu 2. Eşime isim beğendiremiyorum🙂 Lara Lina Liya Simra Ada Alya Rana Bunlar sevdiğim isimler belki fikir olur🙂
Haticer Zyszk tek degilmiş im bu konuda bizde Bi türlü karar veremiyoruz 35haftaya gireceğiz eşim gizem, Beyza, duygu. Ben asel ecrin, aren nehir, ebrar, defne, masal istiyorum kaynanam sadece nehir olsun diyor Bi türlü anlaşamıyoz napcaz bilmiyorum
Asya011 Elisa cennet kapısında bekleyen melektir. İlay isminin anlamı ülkenin en güzeli şeklinde geçer. Ayrıca ilme ait olan, ilme mensup olan anlamındadır.
Annem46 Ben ilk çocuğumda isim bulamamıştım Allahım hayırlısıyla bi isim göster senin katında hayırlı olan dedim o gece rüyama girdi o ismi koydum. Bence sizde deneyin
Lothbrok Zyszk kızım olsa ayliz koyacaktım oğlum oluyor pars koyacağım yanına isim düşünüyorum bakalım ☺️