Filizydemir  doktorum tahminde bulundu
Yagmurakyurek Filizydemir bende sadece tahminde buluncam doğum tarihini ay yıl şeklinde yazarmisiN bide hamile kaldığın ay örnek 20.04.197 20mayis gibi ama bebeğin kıza benzior resimde onuda soylim 👍
Filizydemir Bahar1644 doktorum kıza benziyor dedi . Başka forumlarda sordum herkes erkek dedi . Hayırlısı artık :)
Filizydemir edasontr 12 hafta daha erken ya doktorum kesin demedi kıza benzettim dedi . Kız erkek farketmiyor tabi sadece merak ettim :)
Filizydemir Ikincikezannetugce 16 haftalıkken net tahminde bulunabilirim dedi banada . Birdahaki kontrole öğrenecem Bnde inşallah 🙏
Filizydemir Yagmurakyurek 19.11.1991 ama son adet tarihim 7 Ağustos . Çin takvimi diyorsan baktım oradada kız 🙂
Filizydemir Ikincikezannetugce bende haftaya devlete randevum var ama orada söylemezler zaten :) hayırlısı artık öğrencez en yakın zamanda
Filizydemir 1aslan1bebek forum kısmından üç çizgiye tıkla orada resim yükle var . Oraya yükleyip linkini kopyalayıp yapıyoruz . Tam anlatamadım sanırım ama bu şekilde yükledim