adalinda-35 Kızlar 6 gün önce doğum yaptım süt sağıyorum 6 gündür gögsümün ucu çok acıyor ve süt kabarcigi denilen şeylerden var küçük baloncuk gibi ne sürsem ne yapsam iyi gelir çok sızlıyor bebeğim kuvezden çıktıktan sonra emziremem diye korkuyorum
Yorgunanneee21 adalinda-35 Yanlış nasıl sağabilirsin ki canım göğsündeki kahverengi bölge pompaya komple giriyor demi ? Sağmadan önce elinle sık çıkan sütle ucunu ıslat sonra sağ. Bittikten sonra yine sütünle üstünden geçip göğüs ucu kremini sür alışırsın zamanla daha çok yeni
Cocuk_Gelisimci_Anne adalinda-35 Allah analı babalı büyütsün canım ayva çekirdeğini yarım çay bardağı suya koyup dolapta beklet o zaten kıvama geliyor her emzirdikten sonra sür çok iyi geliyor ve yarı olmasını engelliyor yara varsa da iyileştiriyor
Bebegimsu350 adalinda-35 canım benimde artık yara oluyodu megersem pompanın hava alımında sıkıntı varmış nasıl sisiyodu nasıl agriyodu anlatamam tek çarem ki lansinoj felan hiç birşey ise yaramadi hakiki zeytinyağı benim sifam oldu suruyodum hem sizlamasini aliyodu hem sisligini ve açık birakiyodum havalandriyodum
adalinda-35 Blueberry0 sürüyorum 😔😔 ama bı işe yaramadı yalnış mı sağıyorum diyorum acaba ilk hamileligim pek bilgimde yok 😕
adalinda-35 Bebegimsu350 sabah ilk isim denemek olucak bende var zeytinyağı gerçekten çok sızlıyor krem falan bı ise yaramiyor