Pamuk Fasi Ben 13 14 saat suni sancı cektim.Yine olsa yine çekerim.Kardesim sezeryan oldu neler çekti.O yüzden Allah yazmasin sezaryeni🫣🫣
Fasi Pamuk Bende çektim sizin gibi sadece neyden kacarsak asla dersek onla sınanıyoruz onun için yoksa bnde sezeryan ıstemem norml doğum tercihim ama elimizde olmuyor bazı şeyler ters gidebiliyor🙈
Pamuk Anneadayiii__ Sonlara doğru belli olur yukarda arkadaşların dediği gibi zorunlu olmadıkça normale kendinizi alıştırın.Biz kadınlar çok güçlüyüz ☺️
Anneadayiii__ Pamuk ben normal doğum istiyorum sezeryan bence de korkunç baya baya kesiyorlarmış 😔 sadece genç ve tecrübesiz olduğum için korkuyorum
Cocuk_Gelisimci_Anne Anneadayiii__ Anneadayiii__ bende ilk 23 yaşında anne oğlum ve çok güzel geçti stres yapma herşey güzel geçecek de inanırsan başarırsın çünkü inanmak başarmanın yarısıdır ben doğumum da hiç bağırmadm dilimde hep duam vardı ve kendimi oğluma adamıştım tek derdim artık kucağıma almakti her canım yandığım da bağırmak yerine doğru ıkınıp nefes aldım
doga21 Glteyms ilk sezaryanım hayal ettiğim gibi geçmedi sanırım tramvatik bi durum yaşadım bilemiyorum ama bende 2. Sezeryanımdan çok korkuyorum. Herkesin doğum hikayesi bambaşka inşallah herkesin doğumu güzel geçer