Sonunda bende doğurdum ☺️ sürekli burda herkesi
okuyordum bende yazar mıyım bir gün diyordum ve şükür oldu. Ben 40+4 de doğum yaptım 40+3 de sabah 11 de doktor kontrolüm vardı gittim nstde sancım en fazla 10 falandı doktorumda 41 girdiğimiz gün bebeği suni sancı ile alalım dedi şuan doğum belirtin yok ama her an gelidebilir dedi biz eve döndük 12 gibi saat 16.20 civarı benim az az suyum geldi başta anlamadım su mu yoğun bi akıntı mı derken kendim tutamaz hale geldiğimde suyum olduğunu anladım 17.00 gibi hastanede yatışım verildi açıklık sadece 2 cmdi o zaman sancım yok gibiydi ama sonra birden çoğaldı sabah 04.00 a kadar sancı çektim özellikle son 1-2 saat dayanılmaz bi durumdaydı korkutmak istemem ama gerçekten çok zorlandım açıklık en fazla 5 cm oldu. Benim bulantım da oldu kusmak beni dahada kötü hale getirdi en son dayanamadım sezaryen istedim ebem başta
Normale ikna etmeye çalıştı ama gerçekten hiç gücüm kalmadı son anda sezaryene alındım valla açıkcası hiçte pişman olmadım tamam doğumdan sonra kalkmak zor oldu oturup kalkarken destek lazım ama belli o çektiğim sancının yanında hiçbişeymiş bu korkutmak istemem ama normal doğum kesinlikle cesaret isteyen bişey kendinize güvenmeniz inanmanız lazım ve birde benim sorunum bebeğim anne karnında 12 saat susuz kaldığı için şuan vucudunda enfeksiyon var eğer değerleri yükselirse 1 hafta yenidoğan servisine alacaklar amaa o anne karnından çıkıp yanağınıza yüzünü yerleştiyorlar ya işte o herşeye bedelmiş