Serraats Kizlar 21+3 haftalık hamileyim ama daha çok net olarak hareketlerini hissedemedim, bazen böyle bir hareketlenme oluyor ama bağırsak hareketlerimi anlamıyorum sizce normal mi? Ve ilk gebeliğim
FatmaB58 Serraats kuzum günü gününe aynı ve aynılarını yaşıyoruz Bende az hissediyorum ama en çok dinlendiğimde hissediyorum bebeğin erkek mi , benim ikinci gebeliğim bu arada
Gulcannnnnnnn Serraats normal canm ben de ilk 19 da hissetmiştim ancak tam olarak 23 de net hissetmeye başladım
Ebrar00 Serraats Serraats evet normal canım benim de ilk gebeliğim şu an 25+4 daha şiddetli hissedeceksin günden güne. 20-21 de bende anlam verememiştim ne hareketi olduğuna ama bebişmişş
Gamzeramo Serraats bi kaç güne net hissedersin canim bugun 22 haftalik olduk demin 5 dk boyunca göbeğimi izledim bugun daha net gözle görülür sekilde hissettim bebisimin hareketlerini
FatmaB58 Serraats benimde erkek icerde kayıyor yüzüyor gibi hissediyorum herkesin hamileliği farklıdır ki zaten büyük tekmeleri 27 28 de ancak hissederiz hiç canını sıkma 🧿🤲
Meltemmms Ben 32 haftalığım kızlar canım çok acıyor tekmelerinde. Hele yanlara vuruyor bazen elimle bastırıyorum vurunca çok acımasın diye o derece. Hiç acele etmeyin yani 🤣 hele mesaneye vurursa bağırma garantili. 🥲