Cocuk_Gelisimci_Anne zeyneepppsultannn ediyorum canım sağlıkla al kucağına insAllah son durumunuz nasıl 🥰
zeyneepppsultannn Zeyer @Alipoyraz @Cocuk_Gelisimci_Anne ben dün doğum yaptım canlar ama normalden sezeryana dönen bir doğum hikayem oldu bi ara detaylıca anlatırım inşaAllah şimdi ikimizde iyiyiz elhamdülillah birazdan belki taburcu oluruz inşaAllah siz nasılsınız☺️
Cocuk_Gelisimci_Anne zeyneepppsultannn yaaa çok sevindim olsun sağlıkla aldın ya kucağına önemli olan o 🌺🌺🥰 bekliyoruz biraz toparlan da 🌺 Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla huzurla hayırlı insanlarla denkleştirsin ömrünü 🥰
zeyneepppsultannn Cocuk_Gelisimci_Anne elhamdülillah canım benim aminnnn aminnnnn hepimizinkini inşaAllah😍
Cocuk_Gelisimci_Anne zeyneepppsultannn nasılsınız canım nasıl geçiyor,, İnşallah bende hayırlısı ile kucağıma alırım 🌺
zeyneepppsultannn Cocuk_Gelisimci_Anne aminnnn canım Rabbim sağlıkla hayırla afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah ❤️ iyiyiz elhamdülillah 20 günlük hamdolsun beraber büyüyoruz çok şükür canım☺️
Cocuk_Gelisimci_Anne zeyneepppsultannn çok seviniyorum senin adına ya , ne güzel bende ilk oğlum da hep öyle diyordum seninle birlikte büyüyoruz seninle birlikte herşeyi keşfediyoruz diye Rabbim ömrünü hayırlı eylesin bebeğinin kuzum 💕 adını ne koydun 🥰