--Kubra-- Dut kurusu , incir kuruyemişler, herşeyi denedim. Bestlak damla da aldım. Kullandım. Yok yani. 1 aylık bebeğim hâla mamada. Çok üzülüyorum😔Benim gibi olan belkide hiç yoktur. Varmı başka kesin önerisi olan denerim..
A-engin10 --Kubra-- benimde olmadı sütüm canım psikolojik olarak insan kendini yetersiz kötü hissediyor ama elimden geleni yaptım bebeğim için mama içti şuan 27aylik yapacak birşey yok kendini kötü ve yetersiz hissetme yeter bazı biz insanlarında sütü olmuyor demekki kabul et ve mutlu ol çünkü zaman çok çabuk geçiyor bebeğinin su tatlı hallerine doymaya çalış 💗
Nagihanbayrktr --Kubra-- ben helva çok yiyordum bildiğimiz kahvaltılık helva ve çok faydasını gördüğümü düşünüyorum. İlk günler neredeyse hiç sütüm gelmiyordu herkes senin sütun yok mamaya başla bile dedi. Ama helvayla öyle güzel sütüm oldu ki yataklara taşacak kadardi. Tabi herkeste bir olmayabilir ki sende kendini üzme her şekilde bebegini besleyebilirsin. Sütü çok olup kalitesiz olanlarda var. Umarım gelir sütün 🙏🌸
Haceba --Kubra-- instagramda emzirme danışmanı Dilruba hanımın momstak anne çayı var ilk iki çocuğumda ne yaptıysam sütümü artiramamistim ve emzirmek içimde kalmıştı üçüncü bebeğimde Dilruba hanımı tanıdım çayını kullandım tavsiyelerini uyguladım ve iki yaşına gelene kadar mama kullanmadım sayfasında emzirmeyle alakalı ne ararsanız var bi sıkıntınız olduğunda yazarsanız yardımcıda oluyor
--Kubra-- A-engin10 herkes diyor ki yok anne sütü almazsa ilerde çok hasta olacak. Mamayla kötüye gidecek. Hipp mama kullanıyorum. Doktorda dün 1 aylık bebeğin 4 kilo olmuş mamasını azalt dedi. ( zayıf doğmuştu).. arada emzir arada mama dedi. Sütüm yok dedim hâla dene diyor. Mamasını azalttığım an bebeğim çok ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım moralim çok bozuk.
Mihramoms --Kubra-- Doğruyu söylemek gerekirse ben bu şekilde düşünmüyorum çocuğun bağışıklık sistemi ile alakalı benim sütüm kalitesiz di yani olan süt kızımı doyurmuyor ve kilo aldırmıyordu ve alerjik bir bebekti 10 ay meme mama gittik sonra tamamen mamaya geçtik ve çok şükür kızım kolay kolay hasta olmaz tamamen anne sütü ile besleyen etlilerimin çocukları daha çok hasta oluyor bu çocukların bağışıklık sistemiyle alakalı anne sütü tabiki çok yararlı asla az diye düşünmeyin hep pozitif düşünün elinizden geldiği kadar önce emzirip sonra mama verin yada mamayı az suyu çok koyabilirsiniz doktorunuza danışıp ama moralinizi bozmayın önemli olan bebeğinizin sağlığı tamamen mama ile besleyen bir sürü anne var
Hopefulmom --Kubra-- benim kızımda 6 aylık oda mamayla gidiyor şuan bir ay anne sütü alabildi anne sütü almayan hastalanır diye birşey yok hastalanmak sadece kader üzülmeyin böyle söyleyenlere cevabını verin ben öyle yapıyorum üzmeyin kendinizi bu zamanları özleyeceğiz ☺️
asell13 Ne kadar emzirirsen bebeğini meme o kadar süt üretir işleyişi bu şekildedir çünkü bol su uyku strese sokma kendini ananas suyu irmik helvası rezene çayı sütü illaki etkiliyor ama bu dünyanın sonu değil. 4 kardeşiz annem hiç birimizi emzirmemiş sütü yokmuş yani çok şükür zehir gibiyiz hepimiz 1.70 ve üzeri boyumuz var 😅 takılmayın
Meryeminannesi20 --Kubra-- Bu sebepten strese girme Kesinlikle bebeğin uyuduğu anda uyu çünkü uyku mükemmel süt salgılıyor. Çokca şu iç. 4.Ne olursa olsun emzirme kten vazgeçme Çünkü o emdikçe sütün kesinlikle gelecek. 5.En önemlisi dua et ve sütünün bol bol geleceğine inan. ( un helvası yapardı ablam mükemmel süt yapıyor)
Catsofmom --Kubra-- Arkadasımın bebegı açlıktan aglıyor diye mama aldıkları gün komsusu dereotu ye demış. İnanılmaz iyi geldı mamaya gerek kalmadı demıstı. Deneyecegım bende. İnsallah sanada faydası olur
gudmorningbeya --Kubra-- kendimi gördüm sizde… 2 saatte bir emzirdiğim için beneğim aç kalmış ve sarılık olmuştu sütüm de tam inmeden 3. Gün mamaya başladık daha sonrasında ne yaptıysam artmadı 4. Ay tamamen mamaya döndük meme reddi olmuştu. Size tavsiyem ne olursa olsun biberonla mama vermeyin Eds yöntemiyle verin hem sizi emer hemde mamayı. Bol dereotu yiyin, brewers yeast b12 kullanın bol su ve emzirdikten sonra sağım yapın gece emzirmeye kalkınca tahin pekmez yiyip yatın ben ilk bebeğimde çok çektim ama şimdiki bebeğimde hepsini yapacağım inşallah
Mutlu1anne- --Kubra-- su iç bol bol ve akışına bırak kendine stres yapmamamalısın ne kadar zor olsada..çok az da olsa bebeğin doyması için yeterli olur zaten
Mutlulukkk --Kubra-- EMZİRMEEEKKK. En etkili ve kesin yontem bu. Belki sacma gelecek bos laf gibi gelecek ama gercekten EMZİRMEKK!