Kbr-05
Kbr-05 ikinci düşüğümden önce sadece rahime baktılar bebek için herhangi bir sıkıntı yok dediler 2 aylıktı o kalp atışını dinledim kese bebek herşey vardı lekelenmem oldu gittim daha önce düşük yaptığımı da söyledim progestan verip yolladılar akşamında çok kanamam vardı acil doğuma gittim zaten kanaman durmicsk dediler parça parça düşüyor dedim tartıştıktan sonra muayene ettiler düşük olmuş dediler vakumlu Kürtajla temizlediler ona rağmen içimde parça kalmıştı kanamam 10 gün sürdü ondan sonra özele normal muayene gittim orda fark edildi parça kaldığı beta testine falan baktılar emin olmak için parçaydı kanamam olduğu için birşey yapmadılar beta değerine baktır kanamadan sonra parça kalıp kalmadığını öğrenmek için dediler 3.de düşük olursa kan sulandırıcıya başlanır hiçbirsey yapamayız dediler devlet de düşük için testler bizde yok özele görün orda yaparlar zaten dediler 2 ay sonra tekrar hamile kaldm bu sefer ki kimyasal gebelikti kese yoktu doktor keseye bakalm kan sulandırıcıya basliyalm dediler kese yoktu 1 hafta içinde beta değerim sadece 20 artmıştı