Nazli2_ Kizlar Elele madre park yatak Alacam içindeki çok ince diye kimse kullanmıyor extra yatak almak gerekiyormuş (yataş twiny sünger yatak) gördüm alanlarda hangi marka yatağı aldınız park yataginiza sizler
tugcesakzci Nazli2_ elele madre aldım daha gelmedi yatağı çok inceymiş ben de öyle gördüm bu yüzden yataşın yatağını alacağım canım içine beşik gelince
HMH Nazli2_ prego miami park yatak aldım içine de yataş twiny sünger aldım güzle görünüyor kılıfı da çıkıp yıkanabiliyor burda öneri olarak çok görmüştüm o yüzden aldım ☺️
Heyzilandmercimek Nazli2_ elele madre&yataş twiny aldım zaten yataşın park yatak ölçüleriyle uyumlu tek bir yatağı var yanlış hatırlamıyorsam. O da çift yüzlü bir yüzü 0-2 yaş aralığı için diğer yüzü 2-6 yaş aralığı için
busraakurt52 Park yatağın içine kalın yatak genelde önerilmiyor kızlar kızım kendi yatağını kullanıyor gayet memnunuz evet ince ama sorun olmuyor bu bebeğin yatısı için🌸
Minigiim-vebenn52 Bende ek yatak düşündüm herkes çok ince dedi dha gelmedi benim kargom ama yatasın yatağı da bana baya pahalı geldi açıkçası daha uygun fiyatlı var mı acaba
busraakurt52 Minigiim-vebenn52 isterseniz sorup öğrenebilirsnz ama park beşiğin için kalın önermiyo çalışanlar söylemişti bizede almadk kızım da asla rahatsızlık çekmedi acıkcası
Nazli2_ busraakurt52 kalın yatak değil zaten park yatağı sünger tipi olandan alıyorsunuz ince ve sert olduğu için aliyorlar
busraakurt52 Nazli2_ ben yatağı ince bulduğum için değiştirecektim çalışanlar önermedi kalın olanı onu söylüyorum zaten 2 yıldır kullanıyorum ben