Merv2111 25 haftalık hamileyim ve artık ağda ile genital bölgeyi almam çok zorlaştı eğilemiyorum oturarak alamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Gulsahim Merv2111 ayna karşısında afdayla alıyorum canım bıraksam agdayi bu sefer daha sert ve çok çıkacak bu halde de insan uğraşmak istemiyor…😓 Son iki hafta kalimi kuaföre gidicem
Gamzeramo Merv2111 22 haftalik olduk suan itibariyle canım ben kuaföre gidiyorum ama çok hızlı cikmaya basladi 1 hafta oldu agda yaptirali ve suan baslamis cikmaya 😤😤 en iyisi ağda yaptirman gobekten dolayi cok zorlanirsin bi kuafore git derim rahat temiz
Dilekonurr Merv2111 doktor eldiveni son ayıma kadar o şekilde aldım çok rahat oluyo görmesende tahmini tutup çekebiliyorsun doğuma bir hafta kala ağlaya gitmiştim
busraayksll Ne kadar rivayet deseler de riske atıp kuaföre gidemedim ben tetikliyor diye jilete döndüm, doğum için gün verirse doktor o zaman gideceğim agdaya zaten sert olduğu için tüylerim fark eden pek bişey olmayacak
Gamzeramo busraayksll jiletten sonra ağda da canın cok acir ben bile yillardir gitmeme rağmen geçen yaptirdigimda cok acı hissettim yerimde duramadim
busraayksll Gamzeramo ay napiyim dayankcam ya temiz gitmek istiyorum doğuma istediğim givi temizleyemiylrum çünkü annemden veya eşimden de utanırım zaten kısa süre acır da sonra temiz temiz rahat hareket ederim
Mino21 Merv2111 yapamıyorum😂 jiletle ön tarafları ayna karşısında almak çok zorlamıyo da arka taraflar sıkıntı 🤦🏻♀️ 14 Kasım’a doğum randevusu aldık ama napıcam bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bi de hemoroid çıktı bu yüzden kuaföre gitmeye de utanıyorum oyyy oyy
Merv2111 Mino21 bende ilk defa jiletle aldım ama hiç içim rahat değil oturduğumuz yere de yeni taşındık bildiğim kuaför de yok şuan normal doğum olarak ilerliyor inşallah hep öyle devam büyük ihtimalle doğum yaklaşınca hamilelikten önce lazere gittiğim salona gidip ağda yaptıracağım ayna karşısında dahi yapamıyorum çünkü 🥲
Mino21 Merv2111 yapamıyorum😂 jiletle ön tarafları ayna karşısında almak çok zorlamıyo da arka taraflar sıkıntı 🤦🏻♀️ 14 Kasım’a doğum randevusu aldık ama napıcam bilmiyorum 🤷🏻♀️ Bi de hemoroid çıktı bu yüzden kuaföre gitmeye de utanıyorum oyyy oyy
Minikmucizem2007 Bir bayan kuaförü olarak agdayı öneriyorum 🙂 hormonlardan dolayi zaten fazlasıyla tüy artışıyla karşı karşıya kalıyoruz jilet daha da koklendiriyor. Jiletten bir iki kere ağda yaptırdıktan sonra daha az aciyacaktir ve daha geç uzayacaktir
Aysensrkan Minikmucizem2007 ben hamileliğin başından beri jiletle alıyordum daha öncesinde sir kullanıyordum ama hamilelikte korktum jiletle başlamıştım. 33. Haftamda bir cesaret ayna karşısında sirle aldım ama hamilelikte önce daha çok acıyordu sanki hiç acı hissetmedim desem yeridir birde tüylerim azalmış nasıl oldu anlamadım 🤔
Gizemlibirisi007 O sırada lazer epilasyonla tüm bölgeleri pürüzsüz olan ben😎 ahahah kızlar sakın kızmayın ama lazer çok büyük rahatlık cidden, bebek gibi oluyorsunuz
Aaa122 Gizemlibirisi007 bende lazere gittim kaç sene ama özel bölge de türlü bitmiyor hamilelikte de seyrekte olsa çıktı sizde çıkmadı mj hiç
sekerinannesi_ Gizemlibirisi007 Ben de lazere uzun bir süre gittim ama tam anlamıyla bitmedi. Özellikle de alt kısımlar. Sizin gittiğiniz cihaz hangisiydi acaba?
lllllaliyeva Gizemlibirisi007 aynen ben de başından beri lazere gidiyorum ve doktorlar da hep söyler hiç bir zararı yok
Minikmucizem2007 Aysensrkan Sir ağda düzenli kullanımda azaltıyor zaten. Yapan kişiyi çok fazla değiştirmemek lazım 🙂
Kubikya Kuaföre gidiyorum en son 1.5 ay önce gittim daha çıkmadı alincak gibi falan asla değil ve sancım oldu Dr yatış verdi hastanedeyim😂 taburcu olursam yine gidicem en fazla 10 güne dogururum diye düşünüyorum ama bakalım
Merv2111 Kubikya yaaaa sağlıkla kavuşun meleğinizle 🐣🫶🏻 Normalde lazere gidiyordum ama hamile kalınca mecbur bıraktım o yüzden seans bitmediği için makine ile alıyordum ama hamile kaldıktan sonra mı bilmiyorum aşırı canım yanıyor makine ile ağda şuan çok zorluyor bende doğuma yakın aldıracağım gibi duruyor bakalım 😂
Mino21 Merv2111 Evet bildiğiniz yere gitmek daha mantıklı. Hem hijyen açısından hem de benim gibi utanıyorsanız daha kolay olur😅
Gizemlibirisi007 Aaa122 yok ben de hiç çıkmadı. tüy yapısı, kıl kökü, ten rengi gibi faktörler etkileyebiliyor