Bsrcskn1 Bu vuruslar normal bebek hareketi degil kalp atışı olmadığını da biliyorum ama kalp atışına benzer vuruşlar hissediyorum bu aralar ve 5-10 dk. kadar sürüyor. Bu durum hakkinda bilgisi olan lutfen cevaplayabilir mi
Bsrcskn1 Dogan-ca29 evet kucuk kucuk boyle saniyelik vuruslar bu aralar hemen hergun olunca kafama takildi biraz tesekkur ederim 😊
Dogan-ca29 Bsrcskn1 ayyy ne güzel yaa tam bir ay oldu doğum yaptım ben şimdi o minik hareketleri özledim 🤭🥰 sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende 🌺
Melekcetinkaya 32 haftalığım aynısı bende de oluyor ve sürekli aynı yerde oluyor kalp atışından bir tık daha yavaş şekilde ve dıştan da belli oluyor
Beyzanrkrkmz Bsrcskn1 benimde sürekli oluyor ya araştırdım ritmik şekilde atmalar hıçkırık oluyormuş süresi sayısı önemli değilmiş rahatladım öylece
Alkaan5561 Bsrcskn1 35+3üm,şuan aynı desigin gibi hem tekmeler var hem de o pıt pıt vuruşlar bide tekmeler alttan da oluyor bazen ortaya karışık bende uyumayı düşünüyorum hadi bakalım😁😁
Asyaegemenmom Bsrcskn1 onlar hıçkırık oluyor ilk oldugunda çok garip hissediyor insan haftamız da aynı benim ikinci gebeliğim ilkinde bende garip olmuştum .
Kubrabaytekin Merakliannecik yaa ilk kez yaşadım sanırım 😍 bilmeyince tedirgin oluyor insan . Çok teşekkür ederim 🥰🌸