GulserenKY Zumraninannesi06 Hiç duymamıştım akülü olanı. Ne zamandır kullanıyorsunuz. Genel temizlik için mi kullanıyorsunuz yoksa böyle kırıntı vs evi üstten bi süpürmek için mi
Zumraninannesi06 GulserenKY genel temizliğe kullanıyorum gayette çok memnunum 4 aydır çekim gücü de kuvvetli öneriririm pişman olmazsınız herkes kullanıyor çevremde herkese aldırdım gerçekten
GulserenKY Merve171214 Şuan ki fiyatı eminim en az 2 katıdır. Her şey öyle artıyor ki yetişmek mümkün değil. Bu modeli de inceleyeceğim teşekkür ederim.
GulserenKY Htp1997 Bosch un hangi modeli kullaniyorsunuz bi model beğendim Boschtan bakıyorum o mu acaba bakayim
Gamzeramo GulserenKY fantom pratik mi ne uzun cubuklu olan klasik ama cekim gücü iyi bende öyle hemen pratiklik olsn diye aldim
Gamzeramo GulserenKY rica ederim canım günlük icin uygun yoksa ağır makinem bide robotum var onlari kullanmıyorum çünkü
Kahverengi GulserenKY arnica aldım birebir parçaları dayson valla çocuklu evin kurtarıcısı baya başlığı var ayrıca ışıklı mediamarktan aldım ek garantide yaptırdım ne olur ne olmaz diğe herşey çok pahalı çünkü
GulserenKY Kahverengi Hangi model aldığınız ? Ben günlük için istiyorum genel temizlik için kablolu süpürgem var
Htp1997 GulserenKY Bir de eşim hediye almıştı çift bataryalı almış büyük bir eviniz varsa çift batarya daha iyi, benim 2+1 tek batarya tam yetiyor. Büyük bir evde şarjı bitebilir.
Kahverengi GulserenKY arnica et13450 solara bende öyle diğe aldım ama aldığımdan beri kablolu kullanmadım şarjı falan çok uzun bir süre gidiyor en düşük ayar bile yetiyor
GulserenKY Htp1997 Benim de 3+1 evim bakayım duruma göre inceleme yapıp karar vereceğim. Teşekkür ederim