Bushra21 Doktor kontrolümüz vardı az önce geldim bebeğim 1 hafta geriden geliyor doktorum sorun yok dedi iyi mi beslenemiyorum anlamadım boy 41 kilo 1550 dedi
arbustoo Bushra21 bence çok güzel maşalah bebeğinize 1 hafta çokta önemli değil yanılma payıda var ayrıca
Ebrarruzgar Bushra21 ben 29+ 4 gunluk ken 1.600 gr şuan 30+5 gunlük gebeyim 33 haftalık olunca gidicem hastaneye benimki mi önden gidiyo anlamadım 🤔
Bushra21 Tweetybaby doktor normal dedi benden önce ki bayanla aramızda 3 gün vardı onun bebeği 1.690 gramdı normalde ben ondan 3 gün öndeyim ben merak ettim ben beslenemiyor muyum Acaba diye
Mervedrn Bebeğin kilolu olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez, haftanıza göre kilosu normal başka bebeklerle kıyaslamaya girmeyin hafta ortalamasına uyuyor kilosu😊
Bushra21 Mervedrn iştahım yok kendimi suçlu hissettim benim yüzümden mi geriden geliyoruz diye belkide aşılama yaptığımızdan dolayıdır bilmiyorum kafada deli sorular
Tweetybaby Minnos53 size ne dedi doktorunuz aceba değerler için merak ediyoruö benimde kontrolüm var ortalama 1500 olacak diyor herkes gittiğin hafta eğer normalse
ArslanlardanEsra Bushra21 bence iyi gibi kilosudaboyuda neden dert ediyosunuz. Bizimde 29+6 haftalığız 1500 gram boyuda 40 cm ve doktor iri bir bebek dedi. Hemen hemen aynıyız bence sorun etmeyin
Kbrsglk Bushra21 canım korkmana gerek YÖK ben tam 30 hafta da gittiğimde bebeğim 38 cm kilosu da 1355 gr dı hiç endişe etme önemli olan sağlıklı olması bana normal dedi doktorum.
Nagos Bushra21 çok normal bi hafta önden geriden geliyor sorun değil ki doktorun da söylemiş içini rahat tut ki hamileliğin stressiz geçsin
worin bu gayet normal benim bebeğim 40.5 cm ve 1600 gramdı 30+5 de ve tam ortalama değerler dedi doktorum
Cans50 Kozlar ben de 30+5 'te gittim 1825 gr ve boyu 41 cm civarında ama iti bebek yani uzun boylu bir bebek dedi.41 sm uzun mu oluyor ?Bir de fl değerini 7 yle mı çarpmamız lazım?7 yle çarparsam 44.5 cm çıkıyor da ?