Meftunn_8679 Arkadaşlar benim gibi kiş çocuğu doğuracak olanlar hele ses verin ne olurrr🙏🏻 tecrübeli anneler de davetli tabiki!!! Giysi konusunda azmi cokmu kafam karişti… siz neyden nekadar aldınız veya alınmalı sizce? zibin tulum vesayre♥️
Heyzilandmercimek Meftunn_8679 çevremdeki annelerin önerisi sakın çok fazla kıyafet alma çok çabuk büyüyecek şeklindeydi ☺️ yenidoğan dönemi için 5 adet takım 5 adet tulum aldım zıbının sayısını hatırlamıyorum ama biraz fazla aldım (zıbın çok lazım oluyormuş) çoraplar aldım miniş ayaklar sıcak olsun diye şimdilik aklıma gelenler bunlar 😅
tugcesakzci Meftunn_8679 ben 4 aya kadar uzun kollu zıbın aldım 20 tane yaklaşık 10 ar tane de tulum ve alt üst takımlar aldım. Ayriyeten patikli patiksiz alt aldım. Yelek, hırka vs anneannem örmüş almayacağım. Yenidoğan olarak geçen 2 3 takım var sadece yenidoğan çok almadım çabuk büyüyorlarmış
Gulsahim Meftunn_8679 çok fazla kıyafet almayın inanın çabucak büyüyorlar Allah nasip kısmet ederse bu 3. Evladım olacak.kizimda almıştım o kadar çok hemde haddi hesabı yoktu heves etmiştim..yaz bebegiydi malum Mersin’in sıcağında hiç birini giyemedi..şimdi kardeşine nasip olacak inşallah..🤗🥰 evet zıbın rahatlık oluyor ama çok fazla aşırı almayın…ben bı hastane çıkışı aldım birde resim çekmek için bı takım..diğerleri hep kızımdan kalma..
Nurr_22_22 Meftunn_8679 bir tane 10 bir tane 5 li takım almıştım 3 4 badi aldım kuzenim 4 5 tane zıbın vermişti inan 40 çıktıktan sonra küçülmeye başlıyor kıyafetleri kızım 2 aylıkken 3 6 aylık kıyafet giydiriyordum boydan büyük gelse de kivirirsin kullanirsin diğer türlü cabucak küçülüyor ki Şubat’ta doğum yaptım bende
Minigiim-vebenn52 Bende kalın battaniye hangisinden almak lazım onu düşünüyorum penye aldım nohut aldım kalın almadım
HilalimM63 Ben ılk kızımoda kış dogrdm.. gercekten cabucak buyıurlar ılk aylarda cok kıyafte gerek yok..
Firstmomfirstchild Meftunn_8679 valla elbise fazla alma derim, zaten eksik kalirsa cikip alinacak sey subatta doguracağım cokta esya almadım. 😇