Fatmadali Birhayalimvr @Ladyss merhaba kızlar ben üniversite hastanesinde rapor çıkardım tamamen ücretsizdi infertilite raporu çıkıyor iki aşılama yapılıyor ücretsiz eğer tutmazsa tüp bebeğe ücretsiz geçiyorsun yine.. ben aralıkta 2. Aşılamayı olucam da bu raporla medikalde devam edebilir miyim acaba o mümkün mü ? Bilginiz var mı
Birhayalimvr Fatmadali bilgim yok canim malesef hastaneyi arayip bilgi alabilirsin raporu hangi hastanede cikardin canim kac günde cikti
Ladyss Birhayalimvr hemen çıkıyor bir hafta içinde Tedaviye başladıktan sonra çıktı benimki. Sonrasında raporsuz alınan ilaçların iadesi oluyor
Nurklcc Ladyss canım merhaba ben bu ay ilk transfer oldum hamile kaldım ama degerlerim düştü malesef saglıksız gebelik dedi tekrar yaptırmak istiyorum ama rapor nasıl oluyor acaba bende cıkarmak istiyorum tedavim 80 bin tuttu nerdeyse tekrar o kdar maddi gücüm yok lütfen yardımcı olrsan çok sevinirim
Ladyss Nurklcc merhaba, geçmiş olsun size 🥺 Raporun belli koşulları var en az 3 yıllık evli olmak, amh değerinin 1’den düşük olması gibi Tüp bebek merkeziyle görüşürseniz bilgi verirler
Fatmadali Birhayalimvr Kocaeli Üniversite hastanesinde çıkardılar canım evrakları teslim ettim 3-4 günde çıktı hemen @Nurklcc Bi arkadaşım vardı onda amh 0.20 olduğu için direk tüm bebek raporu çıktı ona 13.400 tl ye tüp bebek tedavisi gördü hamile şuan ama benim bütün testler iyi çıktığı için önce 2 defa aşıla yaptırmam gerekiyor sonra tüp bebek tedavisi ücretsiz oluyormuş işte aralıkta adetimde 2. Aşılamayı olucam inşallah