Nursl123 Grip bogaz ağrısı baş ağrısı sürekli ilaç içemiyoruz evde ne iyi gelir bilen var mı çok kötüyüm parol içince geçiyor 6 saatte bir içebiliyoruz napabilirim🥹😞
Cilek_21 Nursl123 ben de ağır grip geçirdim hiç bişey kullanmadım bitki çayları da iyi değil sadece gece yatmadan ballı süt içtim çok şükür iyiyim
Elamomy Nursl123 Parol alabilirsin Eczaneden hamileleler icin sadece c vitamini alabilirsin Hemen topluyo Ve pastil yine hamileler icin kullanabilirsin
neslihanazakli bende grip gibiyim kuru vucut ağrısı ve üşümem var ne yapıcağımı şaşırdım bebeğe bi zarar gelirmi diye korkuyorum
Nursl123 neslihanazakli bende o yüzden korkuyorum ilk bebeğim doğduktan iki gün sonra vefat etmişti o yüzden biraz daha fazla korkuyorum ama doktora gidip ilaç kullanmakta fayda var
neslihanazakli Nursl123 sağlık ocağına gittim parol dahi çok çok dayanamadığın durumlarda kullan başka türlü ilaç veremem dedi
Nursl123 neslihanazakli 24 haftalığım mecburi antibiyotik kullandım parol ile birlikte ama korkarak kullandım yine de geçmedi