Busemmmm Kızlar bugun 13 hafta 2 günlük olduk ve kontrolümüz vardı cinsiyet için gittik ama doktorumz tam göstermediğini ve kıza da benziyor erkeğede kesin bişey söylemeyemem dedi bidaha ki aya kaldık😇
Mavi_rella Busemmmm benimde 14.haftada erkek dendi sonra 18.haftada gidşnce bi baktık kız 😂 erkek denmesinin sebebi kordonu doktor organı diye görmüş çok şaşırdı 😍👼
buketpoyraz Busemmmm bizde 12 de gittik bacak arası düzdü ama doktor suan kesin değil dedi bir sonraki randevum 16. Haftasına denk geliyor büyük ihtimal öğrenicem içime kız doğuyor 🤲🏻😂
Sabahat17 Busemmmm bende 10 gün sonra gidecem kontrole şuan 15+1 iz 10 güne kadar 16+4 olcaz inşallah bizde öğrenebiliriz çok heyecanliyim
Busemmmm Mavi_rella benim anneme 7 ay boyunca kız demişler herşeylerini öyle almış sonra kardeşim erkek olmuş gerçekten öyle de oluyormuş sizin bebiş annesini düşünmüş yavrum çok tatlılar ya allah herkesin evladını korusun sağlıklı olsunlar da önemli değil🥰
Busemmmm Sabahat17 bende öyleyim gösterir inşallah bizim ki göstermedi bakalım bizimde 1 ay sonra allah kısmet ederse sağlıklı olsunlar bebişlerimiz 🥰
Mavi_rella Busemmmm oyyyy maşallah maşallah. Rabbim hepimizin yavrularını korusun muhafaza etsin inşallah 🥰
Ikincikezannetugce Busemmmm bende bugun gittim kontrole 15 .haftaya girdim doktor kız dedi ama emin olamadim
Ikincikezannetugce Ikincikezannetugce yüzde 90 dedi ama cihazların iyi olmadığını söyledi cuma günü doktora mı gitsem diyorum acaba ozele
Gamzeramo Busemmmm ben bebişin cinsiyetini öğrenmek için sira beklerken cikolata yedim baya hareketliydi rahatca gördü doktoru bacaklarını açıp yüzünü kapamisti erkek 😇
Busemmmm Gamzeramo bende çikolata yedim ama fayda etmedi malesef doktor hatta biraz salladı karnımı ama yok o keyfini pek bozmadı😂🥰
Busemmmm Ikincikezannetugce Yani canım bekle dicemde cihazların iyi olmadığını söylediyse bende emin olamazdım yani aslında öyle demeside yanlış o zaman iyi değilse değiştirsinler insanları yanıltmasınlar
Busemmmm Niloyaaa06 aslında çikolatanın gerçekten hareket ettiriyormu ona bile emin olamıyorum artık şansa ya ne bilim benim 13 haftalık oldu yedim yine hareket etmedi😂🥰
Gamzeramo Niloyaaa06 he canim ben 18.ci haftada gittim de yedim 12 de bana kız dedi yanilma payi cok oluyo