YncaY fatos2404 Adet belirtisi bendede var ama kasıktaki ağrı tam adet sancısı gibide değil biraz değişik sağ kasığa yayılıyo falan kramplar
Gizemnur17 YncaY YncaY Dudağım uçukladı ki normalde asla uçuk çıkarmam. Birde normal regli belirtileri yaşadım kasık ağrısı ve baş ağrısı şişkinlik hissi 🥹 7 gün gecikince test yaptım 1 haftayı bekle dedi herkes bekledim ve mutlu son 🌸
Sevgidemir Kizlar çikolata kisti mi aldircam Hacettepe de onerebileceginiz doktor var mı Ankara’nın yabancisiyim çocuk istiyorum ☹️
minnos1mom Benim regl tarihime yaklaşık 1 hafta kala yerleşme kanamam olmuştu kahverengi olmuştu bende hatta regl oldum sanmıştım arada bir regl sancısı gibi geliyordu sonra regl tarihim 5 gün gecikti hamile olduğumu öğrendim
HusnaNur1107 Gizemesra işte çok korkuyorum daha yaşım 23 ve kızım daha çok küçük yetişebilirmiyim acaba ikisine bundan korkuyorum ya yetemezsem
Fatimecansu79 HusnaNur1107 benimde 35 aylık oğlum var ve 5 haftalık gebelik aynı düşünceler var rabbim yardım eder inşallah
Cankuss35 YncaY eşine keçiboynuzu pekmezi içir kendinde folik asite başla ben bu şekilde gebe kaldım ❤️☺️
HusnaNur1107 Fatimecansu79 inşallah canım bide ben yeni bir işe girdim çıkma şansım pek yok şuan ne yapcam bilmiyorum çıldırmak üzerim 1 yaşına girecek kızım 1 hafta sonra bende galiba 5 haftalığım bu gün doktora gidiyorum bakalım
Gulguzeli11 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, yumurtlamanın 10. günü oluyor, sonradan pozitif çıkma ihtimali var mı ya, bu ayda olmadı galiba