Enas2365 leylaaa1268 reglinize 15 gün kala yumurtladığınız için kasık ağrınız vardır. Bebeğin regle 15 gün kala belirtisi olması imkansız çünkü daha bebek olmamış bile. Hamile kalmak isteyen arkadaşlara biraz akıl mantık çerçevesinde umut verelim. Hamile kalma süreci stresli bir de gereksiz ümitlendirmeyelim.
BusraA-K İlk gebeliğimde regl tarihimde test yapmıştım negatif çıktı, üzerinden 4 gün geçtiğinde tekrar test yaptım pozitif çıkmıştı. Gelişimi durduğu için düştü. Şimdi reglime 2 gün var dün test yaptım negatif bakalım hayırlısı bekliyorum umutla..
Bal5 Yagmuroztorun ayy hayırlısı olsunda böyle işe yüksek ihtimal vardır ben iki hamileligimde böyle anlamıştım test yapmadan
2cat1baby YncaY Göğüslerim büyümüştü ve hassaslaşmıştı,karnıma iğne batıyor gibi hissediyordum kasık ağrısı yaşamadım
Yazgull_kurt22 @"YncaY"bel ağrısı göğüs hassasiyeti mide bulantısı sık idrara cıkma ve canımın ekşi şeyler istemesi dayanamayıp reglime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim dün gece bulantıdan yatamadım herkezin hakkında hayırlısı olsun
Ozlm_24 Yazgull_kurt22 Ay hayırlısı bende de aynı ama canım tatlı şeyler çekiyor koku hassasiyeti de var biraz merakla reglmn geçmesini bekliyorum ama beklemelimiym test yapmalımıyım kararsızım bilgisi olan yazabilirmi
Mariaa 777_elf belirtim yoktu test yaptım şoka girmiştim cunku o ay cınsel bırlıktelık bıle cok düşüktü Pozıtıf görünce inanamadım Asıl beklemediğin anda oluyor 😘
Bsss Mariaa yumurtlama gününe mi denk getirmiştiniz bende aynı durumu yaşadım bugün regli olmadım heyecan yaptım yorumunuzu görünce
Semanurbrs 777_elf benim de olmadı hiç belirtim normalde göğüs ağrısı kasık ağrısı falan hep olurdu ama hiçbiri olmadı sadece adetim gecikince farkettim.
777_elf Semanurbrs inshallah benimde öğle olur. Nedense hiç umudum yok ayın başında nasıl hevesle ovu testine başlamıştım bat yaklaştıkça umudum giti
Srfclkkl Benim kasık ağrılarım adet dönemimde hep olurdu mide bulantısı ve göğüs hassasiyetinde aynı şekilde yani bunlardan hamile olduğumu anlamam imkansızdı. En belirgin özelliğim normalde sinirli olurdum ama üstümde alınganlık duygusallık vardı. Eşim bir şey söylerdi ben oturup ağlardım. Sonra içimden test yapmak geldi ama test yaparken yok yine boşu boşuna yapıyorum falan dedim. Bide kaset testi adetime 5 gün kala yaptım ve çift çizgiyi gördüm inşallah sizlerde görürsünüz o çift çizgiyi. Ha birde herkesin hamilelik belirtisi birbirinden farklı olur benim yaşadıkları siz yaşamazsınız sizin yaşadıklarınızı ben yaşamam. Regl döneminde yaşamadığınız bir şey olur hamilelik belirtiniz veya hisleriniz değişik olur onlara dikkat edin
nzlbrn YncaY benim şeffaf akıntım vardı regl olduğumu sanıyordum bakıyordum sürekli başka belirtim yoktu