Yagmur_54_61 Normal konturole geldim nst ye baglandım nst sancı çıktı bida baglandım gene sancı çıktı sonra yatıışımı yaptılar erken doğum olabilir dediler korkuyorum ve 3 tane serum taktılar ama ben agrı sancı hisetmiyorum
Mervem_123 Yagmur_54_61 zaten sancı hemen olmuyor banada vermişlerdi ilerleyen saatlerde artıyor sanci
AL2710 Yagmur_54_61 Bende yarın 35.haftamda oluyorum nst ye gireceğim ilk defa. Her hangi bir belirti hissetmişmiydiniz yoksa sadece nst de mi sancı çıktı
Yagmur_54_61 AL2710 nst de çıktı yatışım yapıldı sonra serum taktılat altdan muayene oldum 2 3 kere sonra sancımı hisetmeye başladım sonra altdan fitil verdiler devam ediyor serumun
AL2710 Yagmur_54_61 Şuan hastanedesiniz sanırım Allah kolaylık versin inşallah sağlıcakla çok kolay bir şekilde bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ☺️🤲🏻
Yagmur_54_61 AL2710 ever 2 gündür yatıyorum rabim bütün hastalara şifa versin rabim sağlıkla kucaklarına almaya nasip Etsin zor aşama gercekten 😕☺️
AL2710 Yagmur_54_61 Sonu çok güzel olsun inşallah olurda Allahın izniyle çok bir zamanda kalmamış en korkulacak kısım geçmiş çok şükür Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲🏻☺️
Asyaegemenmom Nasılsınız şuan bilmiyorum ama rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah ❤️
Yagmur_54_61 Asyaegemenmom Amin sağolun taburcu oldum ama her hafta gitmek zorundayım zaten doğum geldi her an gelebilşr