Hopefulmom Mervem_123 37+3 de doğum yaptım benim bebeğim de 2700 doğdu kilosu iyi bence haftasına göre
Waffleveliyaninannesi Mervem_123 kaynanalar hep bir şeyler konuşur her şeyi bilirler sen ona kulak asma. Araştırmanı yap içine en çok sinene tekrardan bir görün derim 3 hafta geriliğe kadar normal zaten 3 hafta ve üzeri bir gerilik varsa perinatolojiye gönderiyorlar orada detaylıca bakılır
Mervem_123 Waffleveliyaninannesi Ayn valahi diline sağlık kızlarının kocalarına güçleri yetmez gelinlere gelince dil papuc
Aycan1 Mervem_123 bende ilk oğlumda bana dediler 2 3 hafta geride diye hiç erken alcaz doğuma demediler hatta 40+5 te doğum etmiştim gayette normal doğdu 2800 grm
Gulsahim Mervem_123 benim kızımda 39 haftalık ama 36.5 da kalmıştı gelişimi 2.650 gram doğdu .kuveze de girmedi bence kilosu iyi hiç takma kafana..çabuk toparladi doğduktan sonra..doktor 2 kg ve altı olan bebekler kuveze giriyor demişti canım
Gulsahim Mervem_123 doktor gelişimini öyle tamamlamış dedi her bebeğin kendine göre gelişimi var ana rahmine düşer düşmez bunu böyle kabul ederiz dedi .🥰🤗 Oğlum da 3.750 doğdu ..oda onun nasibiymis canım..yani hepsi Allah’ın yazgısı Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin sizlere bağışlasın canım benim
Evrimkrcgln Mervem_123 bnm zaten düzensiz oluyodu doktor 2 hafta içinde doğum başlamazsa sezeryan olur diyo ama riskli gebelikte banada çocuğun senin gibi minyon olur dedi bence hiç canınızı sıkmayin kilosu güzelse gelişiminde başka bi sıkıntı yoksa hiç dert etmeyjn
Mervem_123 Kızlar bugün başka bir doktora gittim dünkü gittiğim doktorun soylediklerini tekrarladım doktor baktı bebek şu an 38 haftalık kilosu 3.000 kilo dedi gayet güzel doğumunda 2 hafta içinde yaparsın dedi