Gamzeramo Damlaserkan kacinci haftada karariyo 22 haftaligim daha beyaz kararma olmadi bende ileri haftalardami oluyor bilmiyorum ilk gebeliğim
Samiree Damlaserkan benimde karardi ama simdi biraz rengi acildi gibime geliyor. Onceleri dokunamiyordum,uclari cok sisti simdi gecti qaliba 😂
Snmlsn Damlaserkan benim ikinci ay kararmaya başladı. Şimdi 38. Haftadayız çok koyu ama emzirirken geçiyormuş 🥰
gul-lale1 Göğüslerime bakıp “ah bembeyazdınız ne hale düştünüz” diyip gülüyorum😂😂olucak o kadar anne olmak, can taşımak o kadar zor ki. Vücut o kadar değişiyor ki.. sağ salim gelsinler ne yapalım , yapacak bir şey yok
Sermec27 Gamzeramo herkeste kararacak diye bir şey yok iki oğlumda da hiç kararma olmamıştı şimdi 5+2 haftalık hamileyim bunda ne olur bilmiyorum
bukizanne Vallahi benim göğüsler beyaz kahverengi kısmının rengi iyice koyulaştı o kadar🙂bir de göğüsümün ucunda beyazımsı sarımsı bir şeyler kuruyor süt mü acaba ? Yarın 25 haftalık oluyoruz 🙏🏻🤰🏻💖
cancik Damlaserkan göğsüm koltuk altım genital bölgem ve popom dahi karardı, bakalım doğumdan sonra düzelecekmiş sözde
Waffleveliyaninannesi Damlaserkan benim de çok karardı hamilelikte olan bir şey doğalmış doğum yapınca rengi açılıyor diye duymuştum