Gkfdekmmlfdgn Kızlar 25+ 4 deyim artık nefes darlıklarım başladı bazen sanki yediklerim miğdemden inmiyormuş gibi oluyor sizde de oluyor mu 😌sizin kaçıncı haftada başladı
Civciv_ Gkfdekmmlfdgn 20.haftadayım karnım çok çıkmamış olmasına rağmen aynı durumdayım özellikle geceleri daha da bi zorlaniyorum.
ecembugra53 Gkfdekmmlfdgn ben astım hastasıyım 😕🤷♀️ ben hep aynıyım canım alıştım ilaç kullanıyorum yapacak bişeyim yok onun için hamilelik te kullanılan ilaçlarımı değiştirdilee Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Boncukk123 Gkfdekmmlfdgn benim ilk haftalarda başladı canım suan 11.haftadan gidiyorum nefes darligi da oluyor gece huzursuzluk cok oluyor kolumu bacağımı atamıyorum hiçbir yere boyle huzurlu uyuyamıyorum midem cabası ekşime de var yanma da agrı da
Gkfdekmmlfdgn Civciv_ ayy demi sanki miğden de bişey kalmiş rahatsiz oluyosun bndede bar o cnm burun tıkanklığu filan
busraayksll Bende nefes darlığı daha ilerleyen haftalarda oldu ama şuan 35 deyim öyle bir soluyorum ki annem üzülüyor yani burnum dehşet tıkalı
Gkfdekmmlfdgn busraayksll nefes darlığından ziyade sanki yediklerim mğdemde kalıp rahatszi edio gibi cnm sende öle demi gerçi sen son zamnlarndasn daha agrsndır
Sesisa ecembugra53 merhabalar hamilelikte ataklarınız oluyor muydu benim de iki gecedir uykudan uyandırıyor astımım var bogularak uyanıyorum resmen ilaç Kullanmıyorum
Gkfdekmmlfdgn Boncukk123 şeninde baya erken başlamş bünyeden bünyeye fark edio işte cnm. E nortmal tabi hamilelkte bütün organlar yer değiltrio
busraayksll Gkfdekmmlfdgn evet ya bebek kaburgalarima batıyor gibi resmen baskı da var büyüyorlarda , inşallah bu vektiklerimizi gülerek hatırlarız ya🤣🤣
Gkfdekmmlfdgn busraayksll amin inşallah cnm 😀🤲 anne olmak kolay değil norml yani bütün organlar yer değiştrio
Boncukk123 Gkfdekmmlfdgn doktor hicbirsey vermedi canım ne şurup ne ilac normal dedi hicbsey vermicem dedi 11 hafta olana kadar mide ağrısı çektim çekiyorum da bazen yediklerime dikkat etsem bile ağrıyor kesınlıkle hormonlardan bebekten bence de aşırı şiddetli bi ağrı
Gkfdekmmlfdgn Boncukk123 aynen cnm ilaçlk bir durum değil zaten bebekle alakalı yapacak bişey yol daha dur ilerleyen hatalardsa burun tıkanklığuda olcak 😀
Boncukk123 Gkfdekmmlfdgn aman Allahım 😂 İnan ki her hafta bsey ekleniyor canım saglıklı hayırlı olsun da ☺️🌸