EsinambelSar Arkadaşlar Medicana Hastanesi dr Rengin Karataylı nın hastası var mı doktor değişikliği düşünüyorum önerilerinize ihtiyacım var
Deletedmom05 EsinambelSar Özel büyükşehir hastanesinde ayşe hanım tavsiye ederim isinde cok iyi bi doktor.. neden değiştiriosunz doktoru
aslicerkan EsinambelSar evet benim doktorum Rengin Hanim 31 haftaligim hamile kalmadan once de giderdim simdide devam ediyorum cok memnunum
EsinambelSar Deletedmom05 Suanda bende Farabi hastanesinde Mehmet Bardakçı’ya gidiyorum doktorumdan çok memnunum ama Doğum yaklaştıkça bayan doktor olmasını istedim
EsinambelSar Meryem4290 bilgilendirdiğiniz için tşk ederim normal Doğumda doktor kendi doğuma giriyor demi Hamileliğimin 26 haftasındayım ve ilk defa Rengin hanıma gidicem ve aklımda Acabalarım oluyor
Meryem4290 EsinambelSar ben sormadan kendi demişti gece gündüz fark etmez bi sıkıntın olduğunda gel acilden giriş yap beni ararlar gelirim demişti inş dediği gibi de olur sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı 🤲🏻
Shebin aslicerkan Merhaba Doğum yaptınız sanırım Normal mi oldu acaba? Hastaneden ve Rengin hanımdan memnun musunuz?