Nus_12 Kızlar oğlum 1 yaşında ve ateşi var önce elleri ısınıyor sonra vücudu diş çıkarınca böyle durum yaşayan oldumu muhtemelen büyük dişi çıkacak hep eli agzindaydi grip vs değil çünkü yaşayan oldumu bu durumu ne zaman geçer.? Nasıl atlattiniz.?
Nurr_22_22 Nus_12 dış için calgel jel kullandım eklemlerine kompres yaptım yetmediği yerde ılık suya soktum ve ince giydirdim isterseniz doktora götürün belki şurup verir
birhamilelikgunlugu Çok emin olmamakla beraber 🥹🥹 pırasa veriyorlar genelde soğanlı gibi olduğu için sanırım ağrısını alıyormuş ve rahatlatıyormuş öyle duymuştum bi araştırın isterseniz
Nus_12 Nurr_22_22 ateş düşürücü var şükür geçti şimdi ama ağrı olunca huzursuzlaniyor ateş olunca halsizlesiyor normal demi dis çıkarınca olabilir böyle 🥺🥺🤲🤲❤️
201520202023 20 tane karanfili havanda ez iyice uzerine 1 kasik zeytinyağı koy 1 gece buzdolabinda beklet ertesi gün dislerine sur cok iyi gelio rahatlıyor
Nurr_22_22 Nus_12 normal tabi ama dediğim gibi diş jeli kullanın acısını alır ondan huysuzluk yapıyor kızımda aynı 4 dışı var ilk 3te hiç ateş olmadı 4 dis çok zorladı jel ve ateş düşürücü sayesinde kendine geldi