Aleynax Instagram da ilkgünbebe sitesinden alışveriş yapan varmı güvenilir mi ? Alışveriş yaptığınız beğendiğiniz Instagram sayfaları hangileri
Heyzilandmercimek Aleynax uygun fiyatlı bir site arıyorsan lolonsa bak ben ve arkadaşım alışveriş yaptık hem fiyatı uygun hemde ürünler gayet güzeldi
Sinemgndg Aleynax enucuzbebekmarket var ben ordan yaptım bebeğimin tüm giysi alışverişini malları çok iyi hiçbir ürünümde eksik olmadan geldi 3 kez yaptım 1 milyarı geçik alışverişler yaptım bide kapıda ödeme ile çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Yaseminduygulu Yorumlara baktınmı hep aynı kişiler yorum yapmış sahtekarlık var bence böyle şeylerde hemen yorumlara bak birde yorumlar 30 gösteriyo mesela bakuyosun 5 tane kalıyor dikkat et bence
Aleynax Yorumları çok detaylı incelemedim ama bi kaç kişinin sayfasında denk gelmiştim kıyafeti ordan alıp etiketlemişlerdi
kelebekolupgitsem Aleynax evet ama kıyafetlerin kalitesi nasıl bilmiyorum. Bende birkaç tane tulum almayo düşünüyordum ama iadesi yok beğenmezsem bedeni olmazsa diye vazgeçtim. Ama bakalım.
Sinemgndg Aleynax bende ilk defa yaptım ilk alışverişim de malları kaliteyse ordan yaparım dedim çok memnun kaldım bir daha hep oradan yapıcam umarım memnun kalırsınız.