Sila_dmr27 38+3 deyiz hala bekliyoruz sabahları 10 dk bi sancı giriyor günde 15 kez lavaboya çıkıyorum ve vajinaya baskı oluyor sürekli arada bacaklarıma kramp giriyor çok mudur daha 😏
S_B6606 Sila_dmr27 benimde kizimda oyleydi cok kramp giriyodu bacak agrisi fln 35 +6 da geldi minik kuşum şu an oğluma hamileyim 31 hafta 5 gün olucam ve adım atamıyorum kalça ağrısı bacak agrisi kramplar nefes almada güçlük inan bende cok merak ediyorum ne zaman gelecek😊
Zeykan S_B6606 kaç kilo dogdu kızınız acaba küveze girdimi benim şuan 35+5 sancılarım başladı tahim agzı uzunlugu 1 e düşmüş dogum yakın
Zeykan TgbHmz küveze girdimi acaba benimde şuan 35+5 rahim agzı uzunluğu 1 e düşmüş dogum yakın dedi kilosu ne kadardı birde
snysngn Sila_dmr27 ilk kızım 40+5 te geldi. bende sizin gibiydim hiç bir belirtim yoktu. sunni günü bile vermişti doktor . ama işte bianda sancılandım. şimdi 2. kızıma hamileyim bakalım ne olcak 🥰
Mne001 Sila_dmr27 Aynı durumu yaşıyorum 38+3 oldum ağrıdan ölüyorum sabah gittim acile sancı yok diyor sancı 60 cikio açılma yok bacaklarıma kramp giriyor belden aşağım uyuşuk şuan bekliyoruz sabırsızlıkla ne zaman gelecek acaba 🤰
Sila_dmr27 Mne001 bende öyleyim ama aşağı indiğini his ediyorum çünkü geçen haftalarda göğsümun altına kadar vuruyordu başı dönmüş zaten miğde yanmam azaldı idrara çok da sık cikiyorum bakalım bekliyorum
Esomete Yarın 40+2 de suni ile doğumu başlatacaklar yoksa gelesi yok kızımın😅 abisi 39+3 de doğmuştu..
MirsT Tam şuan kaygım buydu kız çocuğu erken doğar diyorlar birde ikinci bebek benim ben de korku başladı 34+6. Da bugun ağrım falan var ama gören erken doğar diyor birde bekleyemezsin gününü halin belli diyorlar
KadersizMelek Sila_dmr27 oğlumu 37+3 kızımı da 38+3de doğurmuştum ama sezeryan oldu benim, normal doğumu beceremedim. Şuan 26.haftama girdim bu anlattıkların bende de var merak ediyorum ne zaman doğar acaba ?? Ama inşallah bir 38. Haftayı görürüz gelişimi için