bircaaan Ummhny canım içini ferah tut kimyasal gebelik sonrasında benimde adetim gecikince meraklanmıştım ama bekledim tekrar aynı şeyi yaşamak istemedim. 2 hafta gecikince kan verdim beta değerim çok yüksekti ama kalp atışını duymadan kimseye duyurmadım. Çok şükür kalp atışını duyunca içim rahatladı. Şimdi 9 haftalık olduk. İnşallah sende hamilesindir 🥰🥰 Sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🌸
kbryzb bircaaan Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸 peki o dönemlerde hiç regl olacakmış gibi karın ağrılarınız oldu mu bir kaç gün boyunca
Ummhny bircaaan Senin adına çok sevindim çünkü kimyasal gebelik yaşayan bilir üzücü bir süreç olmuştu. Bende bu sefer erkenden öğrenmek istemedim ,inşallah hamileyimdir ama sağlıklı gebelik olsun istiyorum hayırlısıyla 😊💛
Ummhny bircaaan bir sorum olacak size , kimyasal a göre farklı belirti oldu mu yoksa aynı miydi ilk gecikme haftası ?
bircaaan kbryzb amin inşallah 🌸🌸 çok şiddetli değildi ama evet zaman zaman ağrım oluyordu ve göğüslerim hassaslaşmıştı.
sehrengiz_8 Edaemkl bebek oluşumuna dair bir şey göremedim ya çok küçük ondan ultrason cihazından kaynaklı da olabilir 7 kasımda gel tekrardan bakıp emin olalım dedi
Ummhny kbryzb inşallah olumlu haber alırsınız. Tabiki öncelik hayırlısıyla demek .. Benim 3 4 ay geçti cnm kimyasalın üzerinden. 1 hafta gecikme olursa kan testi veririm inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun 😊
bircaaan Ummhny inşallah canım çok iyi anlıyorum seni gerçekten yaşayan bilir. Umarım bu defa seninki de sağlıklı bir gebeliktir senin için dua edeceğim 💖
e_blue_sky_a Ummhny tam kan verme zamanı. Sağlıklı bir gebelik ise, Sağlıklı bir gebeliktir, test yapmak yapmamak bunu değiştirmeyecek, siz kan testinizi verin eğer pozitif ise tam 2gun test yapmayın iki gün ara verip tekrar test verin
Ummhny e_blue_sky_a Ben erken öğrenip süreci takip ederek kendimi yormak istemiyorum bu sefer beklicem teşekkürler
bircaaan Ummhny kimyasal da benim çok şiddetli bel ağrılarım olmuştu. Göğüs hassasiyeti koku hassasiyeti aynıydı ama ağrım çok farklıydı cidden. Uykumdan uyandıran ağrılar yaşadım.
Ummhny bircaaan bu gebelikte daha mı az agriniz var , adet ağrısı gibi ağrı oluyor mu sizinde çok şiddetli değil ama arada bir giren adet ağrısı?
Ummhny bircaaan Allah razı olsun canim sagolasin seninde sağlıklı gebelik olsun sağlıklı çocuğun olsun teşekkür ederim
bircaaan Ummhny amin inşallah canım Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Ummhny bircaaan Bende pek belirti yok aslında arada giren adet ağrısı oluyor çok şiddetli deil , gogus hassasiyeti de hafif var. Belirti az yani