Fatmagll Merhaba annişler benim son iki haftadır hemen hemen hergün ensemde ve başımda ağrı hissediyorum bazen yanma şeklinde ağrı 14+5 haftalık hamileyim neredeyse hergün parol almaya başladım dinlenincede geçmiyor
Ayseumut Fatmagll biyerde okudum magnezyum baş ağrısına ıyı gelıyormus deneyebılırsınız evinızde varsa eger
kvsr22 Fatmagll onun adı gerilim tipi baş ağrısı ,stresten oluyor .Bende de olmuştu ,çok şükür geçti şimdi çok kafaya takarsam bişeyleri yanma hissi yine oluyor
-mommm Bende 18+2 deyim 1 haftadan fazla oldu hergun baş agrisiyla uyanıyorum o şekilde uyuyorum geçmiyor parol ve minoset elim ayağım oldu ama nafile oda geçirmiyor havalardan herhalde
Fatmagll -mommm içmemeye çalışıyorum ama malesef geçmek bilmiyor geçmiş olsun umarım bu dönemi de atlatırız bir an önce
Fatmagll Ayseumut evet kadın doğum doktorum yazmıştı arada kullanabilirsin diye kabızlık üçin kullanacağım
_Tazeanne Parol almayın bugün bir video izledim masum görünümlü ama aslında çok zararlıymış benimde başım ensemle birlikte ağrıyor özellikle uykudan uyanınca ama birşey kullanmıyorum bi kaç saate geçiyor çok zorda kullanırsanız alın sadece
Fatmagll _Tazeanne keşke geçse ben en son raddede içmek zorunda kalıyorum dinlensemde karanlık odada uzansam geçmiyor hatta uykudan kaldırıyor bazen
Fatmagll Hopefulmom evet her kontrolde bakılıyor tansiyonum için doktorum güzel dedi 100/60 çıkıyor daha iki gün önce bakıldı hatta o günde ağrım vardı daha önceleride 90/40 felan çıkmıştı
Hopefulmom Fatmagll hormonlardan dolayı ağrıyor olabilir hamileyken benimde ağrırdı bazen karanlık ortamda dinlenin
kvsr22 Fatmagll ben de bebek iyi mi vs diye çok düşünüyordum o dönem oldu ,bi de kronikleşiyor benimki 2 ay sürdüm
Meryem410 Fatmagll 16 haftaligim bende nerdeyse 5 gundur devam ediyo bas agrim tansiyonum normal geliyo benim de ama asiri agrim oluyo