Cemiledag Kızlar merhaba 12+1 hamileyim Sabah uyandığımda ağzım kuru oluyor ve sümük gibi oluyor yastık Yükset hergün dişlerini 2 3 kere fırçala su iç yat asla dindiremedim böyle bi sorunu olan var mı varsa bana Bilgi verir misiniz ?
Guluzar06 Cemiledag ayy ben valla 16+5teyim ve daha kötüsuyum bir anda susuyorum sanki saatlerce içmemiş gibi gece her saat başı su iç lavobaya git sabah kalktıgımdada agzım aynen öyle oluyor çok rahatsızım doktor şeker yüklemesi yaptı şüphelendi ama çıkmadı şükür hala öyleyim ilk gebelikte hic öyle birşeyim yoktu
Cemiledag TgbHmz hayır baktırmadım alakası olabilir mi ? Bide şeker yüklemesi mi bu dediğiniz şey yoksa direk şekere baktıracam mı dicem
Cemiledag Guluzar06 bende dediğiniz gibi çok su içiyorum gece sık sık ayıptır söylemesi tükürmeye gidiyorum sarı tükürüyorum bildiğin sümük gibi görünce de öğür anam öğür 😀
Ayseanneeee Yatmadan önce prilam filan alıyorsunuz o çok yapıyor . Gece yatmadan önce iki tane aliyorken öyleydim.
TgbHmz Cemiledag Yani evet aklıma şeker geldi niyeyse birden doktorunuza bir danışın baktırın bence şeker düşmesi veya yüksekliği ağız kuruluğu yapabiliyor çünkü 😊